Horoscop MARTIE. Zodia care trece prin conflicte. Schimbari pentru toti nativii

Horoscop MARTIE. Zodia care va trece prin conflicte minore din cauza orgoliilor. Iata ce se intampla cu fiecare nativ

Kfetele.ro, vineri 15 februarie 2019 , 16:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Horoscop MARTIE. Zodia Berbec

Se anunţă o lună productivă. Reuşeşti să duci la bun sfârşit toate proiectele pe care ţi le pui în minte şi, în plus, rezolvi orice problemă îţi iese în cale. În ceea ce priveşte dragostea, nu se anunţă schimbări semnificative, iar dacă nu eşti într-o relaţie, nu sunt şanse să cunoşti pe cineva. Te concentrezi pe independenţă.

Horoscop MARTIE. Zodia Taur

Începi să-ţi schimbi perspectiva când vine vorba de iubire şi bani. Începi să adopţi idei ieşite din comun pentru tine când vine vorba de împlinire pe aceste două planuri. Mai mult, începi să analizezi modul în care procedează oamenii care au succesul la care visezi tu şi începi să adopţi modul lor de acţiune.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte. Previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop MARTIE. Zodia Gemeni

Vor exista o serie de conflicte minore în interiorul familiei. Tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de tensiune este să renunţi la orgoliu, să asculţi mai mult şi să spui ce îţi doreşti, fără să te aştepţi ca ceilalţi să-ţi citească gândurile. Pe de altă parte, faci paşi importanţi în sectorul profesional şi munceşti din ce în ce mai eficient.

Continuarea pe Kfetele.ro. 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si