Horoscop pentru Săptămâna Mare. Schimbari majore produse de Luna Roz! Mai multe zodii sunt binecuvantate

Luna Roz aduce schimbări pentru cele 12 zodii în perioada în care este Săptămâna Mare.

Author: Kfetele.ro vineri 26 aprilie 2019 , 16:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Se pare că noua lună le dă o putere imensă nativilor și îi fac să se simtă extrem de bine.

Unele parcă renasc din propria cenușă, altele își vor conștientiza puterile și după, motiv pentru care nu se vor mai reîntoarce la sentimentele și percepția din trecut. Luna Roz are o influență aparte asupra oamenilor. Iată schimbările prin care acestea vor trece!

Horoscop Săptămâna Mare. Cum sunt influențați nativii de Luna Roz?

Prima Lună Plină după echinocțiul de primăvară este extrem de importantă. Fenomenul va fi pe data de 11 aprilie și deși poară acest nume, nu înseamnă că Luna va avea neapărat culoarea aceasta. Săgetătorii au parte de ceva confuzie, iar Leii trebuie să învețe să îți echilibreze viața personală care este în paragină.

În luna februarie este “Luna de zapada”, în luna mai este “Luna de lapte”. Numele celei de acum vine de la florile roz care apar în aceasta perioada. Cum vor fi influențate zozdiile în Sătpămâna Mare de către ea?

Berbec

Este momentul potrivit pentru a risca în dragoste.

Acum este momentul să te lupți pentru cine dorești să rămână în viața ta. Nu lăsa ocazia să treacă pe lângă tine în ziua Lunii Roz, în Săptămâna Mare.

Taur

Cu toate că refuzi lucrul acesta, e mai bine să nu stai încăpățânat lângă anumite persoane. E necesar să-ți dai întâlniri, Luna Roz îți va aduce putere maximă.

Gemeni

Refuzi să crezi că extremele se atrag. Privește realitatea așa cum este ea și învață să te bucuri mai mult și să înveți cât poți despre tine. Poți întâlni persoana cu care să ai o relație de lungă durată.

Rac

Trebuie să faci tot ce-ți stă în putere să schimbi. Schimbarea îți aduce bine în perioada Lunii Roz. Sătpămâna Mare vine cu câteva probleme de încredere.

Vezi continuarea pe kfetele.ro.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si