Horoscop săptămânal 10- 17 octombrie 2022 . Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscopul săptămânii 10-17 octombrie 2022  pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânii 10-17 octombrie 2022  pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Nativii Berbec vor să își înceapă propria afacere. Se gândesc de ceva vreme la acest lucru, iar această săptămână este ideală începerii unui plan în acest sens.

Profesional, primești o oportunitate de job la care visai de ceva vreme. Analizează această situație și vezi ce este mai bine pentru tine.

Taur

În această săptămână, taurii se axează mai mult pe planurile legate de locul de muncă. Aceștia vor atrage atenția unei persoane pe care o plac de ceva timp. Lăsați lucrurile să decurgă natural. 

Citeste si: Horoscop dragoste 2023: Zodiile care vor avea parte de un an minunat pe plan amoros

Poziția astrelor arată că în a doua jumătate a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile. 

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o perioadă destul de agitată la locul de muncă. Își vor dori să facă lucrurile să funcționeze, indiferent de circumstanțe. Nu vă lăsați bătuți și încercați să găsiți un echilibru.

Rac

Racii au toate șansele ca în această săptămână să oficializeze o relație. După mult timp în care nu erau foarte convinși, iată că acum astrele s-au așezat de partea lor.

La muncă, lucrurile se desfășoară foarte bine. Cu colegii relaționați bine, motiv care vă mulțumește.

Leu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Săptămâna 10-17 octombrie 2022 este o săptămână în care veți cunoaște mulți oameni și veți descoperi noi orizonturi. Nativul Leu trebuie să învețe să fie mai echilibrat și să își gestioneze emoțiile mai mult. Nu trebuie să aveți o reacție pentru tot ce se întămplă în jurul vostru. Fiți mai relaxat!

Fecioară

Fecioarele vor avea o perioadă bună la job. Vor ieși în evidență prin acțiunile pe care le desfășoară. De asemenea, Fecioarele au mari șanse să plece într-o vacanță sau o excursie. Profitați de această săptămână și bucurați-vă de timp alături de cei dragi!

Balanță

Pe partea financiară, balanțele vor avea noroc în această săptămână. Ai nevoie de răbdare pentru ce îți propui în această săptămână.

Citeste si: Eclipsă de Soare în 25 octombrie 2022. Tot ce trebuie să știi despre acest fenomen

Vei primi o oportunitate de călătorie în afară alături de un prieten. Nu ratați ocazia!

Scorpion

La locul de muncă, scorpionii au o viziune nouă. Vor simți că cei din jur îl înțeleg pe deplin și îl susțin.

Aceștia stau bine și cu sănătatea. Nu evitați, totuși, un control de rutină! În această săptămână încercați să petreceți mai mult timp alături de cei dragi vouă!

Săgetător

În această săptămână veți desfășura multe activități alături de persoana iubită. Vă veți simți mult mai apropiați față de jumătatea voastră, lucru care vă determină să treceți la un alt pas în relația voastră. 

Cei singuri pot începe povești de dragoste, dar să nu fie de lungă durată.

Capricorn

Capricornii se vor focusa mai mult pe propria persoană. Sunt deciși să înceapă un nou hobby chiar din această săptămână.

Încercați să ieșiți mai mult în oraș, să socializați și să vă împrieteniți cu oameni noi.

Vărsător

Nativii Vărsător se bucură de susținere din partea apropiaților. Deși în ultima vreme au fost destul de demoralizați, iată că în această săptămână încep din nou să se bucure de lucrurile din jur.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Pe plan sentimental, relația cu partenerul vostru este din ce în ce mai bună. Începeți să comunicați mai mult și sa fiți mult mai deschiși unul față de celălalt.

Pești

Peștii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească.

Citeste si: Horoscop 8 octombrie 2022. Zi cu ghinion pentru aceste zodii!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si