Trei zodii greu de uitat. Dragostea lor îţi va marca viaţa

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat. Aceste trei zodii sunt remarcabile prin fiinţa lor şi odată ce le cunoşti, îţi va fi tare greu să le uiţi.

Author: A.M.S. joi 30 ianuarie 2020 , 16:48

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat
Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat.  Oricare ar fi circumstanţele, în memoria ta va fi mereu loc pentru o astfel de persoană şi oricum s-ar încheia relaţiile, nu vei trece definitiv peste imaginea lor.

Poate că este bine, poate că nu, dar ce-i drept, atitudinea lor, nici n-ar trebui să o faci. Ori nu vei avea destulă putere să accepţi adevărul, ori nu te vor lăsa ei să scapi aşa uşor. Le pasă şi dacă se întâmplă să aibă şi sentimente, uitarea este complet exclusă.

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat. Gemeni

Gemenii sunt printre puţinele zodii care reuşesc să atragă atenţia din primele momente de interacţiune.


Pozitivitatea, umorul şi felul de a acţiona în diferite situaţii îi face pe aceşti nativi să fie uşor remarcaţi în societate.

Odată ce cunoşti o astfel de persoană, îţi va fi foarte greu să o ştergi din minte definitiv.

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat
Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat

Citeste si: Cele mai diabolice zodii. Dacă observi semnele astea, fugi și nu te uita înapoi!

Poţi deveni uşor dependent de un Geamăn, mai ales dacă lucraţi împreună, ori aveţi o relaţie de prietenie/dragoste. Oferă siguranţă, confort, dar mai ales libertate.

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat. Au încredere în cei pe care îi iubesc şi nu ar lăsa pe nimeni să le facă vreodată rău.

Dacă te simţi rău sau ai o perioadă nefericită glumele lor bune( sau nu...)

îţi vor schimba categoric starea şi te vor face să devii mai pozitiv.

Sunt oameni buni, cu suflet cald şi categoric odată întâlniţi, nu îi vei mai putea uita.

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat
Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Scorpion

Deşi nu par inocenţi, Scorpionii chiar sunt foarte atenţi cu cei din jur.

Este temător, timid şi cu greu prinde încredere totală într-o persoană, dar când o face, categoric înseamnă că merită pentru el.

O astfel de persoană pune suflet în orice, iar dacă te-a cunoscut întâmplător într-o seară şi aţi devenit cunoştinţe, amici, să nu te mire dacă se va asigura că ajungi cu bine acasă.

Citeste si: Horoscop februarie 2020. 5 zodii care își schimbă destinul

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat. Te ajută, te sprijină, te laudă când ai succes şi te alină cu sfaturi atunci când greşeşti.

Scorpionii sunt suflete calde şi categoric ţi-ar fi aproape imposibil să îi uiţi.

Şi până la urmă, de ce ai face-o? Sunt prea puţine motive în lume să te îndepărtezi de un Scorpion.

Citeste si: Zodii care se îmbogățesc în 2020. Se anunță a fi anul lor glorios

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat
Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat. Leu

Leii sunt întruchiparea binelui. Te iubesc, te ascultă, te înţeleg, te ajută şi sunt acolo. Mereu. Orice ar fi.

Se asigură că îţi este bine, te înveselesc în momente nefericite şi te protejează atât cât pot de tot ce-i rău pe pământ.

Ca prieteni sunt extrem de loiali, iar ca parteneri de cuplu sunt exemplari. Sunt în stare să facă orice pentru relaţie, fideli şi atenţi cu nevoile tale, conform observatortv.ro.

Citeste si: Zodii norocoase în 2020. Un an excelent pentru Lei și încă trei nativi din zodiac

Horoscop dragoste 2020. Zodii greu de uitat. Nu renunţă în momentele dificile şi luptă până la capăt pentru povestea voastră de dragoste.

Nu poţi uita un Leu. Efectiv nu poţi. Odată ce-i întâlneşti, vor rămâne o amintire extrem de plăcută toată viaţa.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă
spotmedia.ro
Angajatul unei benzinării din Germania a fost împușcat mortal de un client, după ce i-a... Angajatul unei benzinării din Germania a fost împușcat mortal de un client, după ce i-a cerut să poarte mască
spotmedia.ro
Covid-19: Semne că ai putea fi infectat cu Delta. Cele mai frecvente cinci simptome la... Covid-19: Semne că ai putea fi infectat cu Delta. Cele mai frecvente cinci simptome la vaccinați vs nevaccinați
b1.ro
Mircea Badea a avut o reacţie şocantă după noua ieşire a Oliviei Steer. Internetul s-a... Mircea Badea a avut o reacţie şocantă după noua ieşire a Oliviei Steer. Internetul s-a împărţit în două tabere!
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
infoactual.ro
Ce spune Cartea Sfântă despre APOCALIPSĂ: Oamenii își vor da sufletul de groază. Vor fi... Ce spune Cartea Sfântă despre APOCALIPSĂ: Oamenii își vor da sufletul de groază. Vor fi semne în soare, în lună și în stele
evz.ro
Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt.... Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta i-a făcut-o din 2018!
doctorulzilei.ro
Cele mai bune proteine de origine vegetală. Cum incluzi proteine în alimentația ta,... Cele mai bune proteine de origine vegetală. Cum incluzi proteine în alimentația ta, deși nu consumi carne?
romaniatv.net
Şocul serii în politică! A fost DEMIS acum câteva minute. Decizia, publicată deja în... Şocul serii în politică! A fost DEMIS acum câteva minute. Decizia, publicată deja în Monitorul Ofcial
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si