Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024 îți arată tot ce ți-au rezervat astrele pentru acest final de săptămână. În timp ce unele zodii se încarcă cu energie, altele abia așteaptă să lase în urmă această perioadă. Află cum vor arăta următoarele zile pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. 

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Berbec

Este foarte important pentru acești nativi să nu își ignore instinctul și să se bazeze mai mult pe simțuri, pentru că nu orice poate fi exact așa cum pare la prima vedere. Este bine ca aceștia să se folosească de acest final de săptămână pentru a se apropia de cei dragi și a face o „curățenie” printre persoanele care le sunt apropiate doar în teorie.

horoscop 2024, horoscop weekend, zodii norocoase

Ce îți rezervă astrele în această perioadă a primăverii? 

[Sursa foto: Freepik]

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Taur

Următoarele zile pot fi dificile pentru acești nativi. Este recomandat să folosească acest weekend pentru a își da seama ce își doresc cu adevărat de la partener și de la o relație. Cei care întâmpină divergențe în cuplu ar putea să se îndrepte spre o despărțire.

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Gemeni

Mercur intră în Taur iar cei născuți sub semn zodiacal al Gemenilor încep să se concentreze din ce în ce mai mult pe sinele interior și pe propria persoană. Aceștia aleg în această perioadă să își protejeze liniștea și pacea cu orice preț, astfel că sunt dispuși să lase de la ei în cazul unui conflict. Este un moment prielnic pentru curățenia de primăvară pe care ai tot amânat-o și, de ce nu, pentru o nouă rutină.

Citește și: Luna Plină în mai 2024: Cum sunt zodiile afectate și pe ce dată are loc?

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Rac

Racii se concentrează din ce în ce mai mult pe fericirea lor. O parte dintre acești nativi pot să primească răspunsuri pe care le așteaptă de ceva timp. Tot în acest weekend le este recomandat să iasă din zona de confort și să se bucure din ce în ce mai mult de viață.

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Leu

Leii încep să își dorească din ce în ce mai mult să se conecteze cu ideea de familie. Fie că este vorba despre familia în care te-ai născut sau cea pe care ți-ai întemeiat-o, Pallas intră în zona ta de acasă și te face să fii din ce în ce mai grijuliu.

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Fecioară

Fecioarele par să își dorească mai mult ca niciodată să se descopere pe ele, astfel că este un moment perfect pentru a se înscrie la diferite cursuri, pentru a dezvolta mai multe abilități. În special duminică, modul în care acești nativi comunică poate conta mai mult decât ceea ce spun. De această dată tonul face muzica.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

horoscop 2024, horoscop weekend, zodii norocoase

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024

[Sursa foto: Freepik]

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Balanță

Balanțele vor stabilitate financiară, astfel că banii ocupă o parte semnificativă a obiectivelor pe care le au setate pentru acest an. Ar fi bine totuși să nu uite că unele bucurii în viață nu pot fi numărate sau stocate în contul bancar, pentru a nu avea regrete ulterior.

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Scorpion

După o perioadă în care retrogradul le-a dat mari bătăi de cap, Scorpionii au parte de liniște. Aceștia învață să aleagă pacea și nu se mai concentreze mereu pe a avea constant dreptate.

Și acești nativi încearcă să se concentreze din ce în ce mai mult asupra sinelui interior, pentru a „repara” anumite aspecte ale modului lor de a fi și de a gândi pe care le-au ignorat o lungă perioadă.

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Săgetător

Săgetătorii sunt cu adevărat binecuvântați în următoarea perioadă, astfel că următoarele două săptămâni vor fi extrem de productive pentru acești nativi. Unele persoane născute sub acest semn zodiacal pot avea parte de anumite întâlniri karmice, în special cu o persoană care în trecut le-a fost extrem de apropiată.

Citește și: Mercur iese din retrograd, dar intră planeta Pluto! Cele mai importante date astrologice din luna mai 2024

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Capricorn

Capricornii renunță puțin la mantia rigidă care pare că i-a definit în ultima vreme și încep să renască pur și simplu. Acești nativi înfloresc împreună cu florile de afară. Un aspect important de care această nouă versiune a ta trebuie să aibă grijă este încheierea relațiilor care fac mai mult rău decât bine.

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Vărsător

Chiar dacă Vărsătorii sunt de departe unii dintre cei mai independenți nativi din întregul zodiac, în următoarele săptămâni se vor apropia mai mult de familie. Este o perioadă a schimbărilor pentru o parte dintre acești nativi, fie că este vorba de lucruri minore, precum o nouă tunsoare, sau altele mult mai serioase, precum o traiectorie complet diferită a carierei.

Horoscopul de weekend pentru 18-19 mai 2024: Pești

Peștii se bucură din plin de viață în această perioadă și pur și simplu strălucesc. Învață lucruri noi, rezolvă probleme pe care le-au evitat în ultimele săptămâni sau luni. Totuși, anumite situații îi pot pune în dificultate pe acești nativi, care pot să se îndoiască de propriul instinct.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sursă: a1.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si