Horoscopul iubirii MARTIE Peşti (19 februarie- 20 martie)

Între tine şi partener pluteşte o tensiune stânjenitoare şi ajungeţi să vă certaţi din orice. Adesea motivele sunt puerile, dar adevăratele motive sunt adânc ascunse şi nimeni nu are curajul să vorbească sincer.

Horoscopul iubirii MARTIE Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Dispui de o energie senzaţională, dar din păcate o foloseşti în mod negativ în viaţa de cuplu.

Vei fi destul de războinică cu partenerul de viaţă dacă nu îţi face pe plac. De aceea, este posibil ca în luna martie să întâmpini ceva greutăţi în viaţa sentimentală. Nici la capitolul cuceriri nu stai prea bine, dacă eşti singură, pentru că le vorbeşti tuturor pe un ton autoritar.

Horoscopul iubirii MARTIE Taur (21 aprilie- 21 mai)

Eşti uşor dezamăgită că au cam dispărut fluturii din stomac. Dar trebuie să înţelegi că nu este tocmai un lucru rău. Acum este momentul să faceţi paşi importanţi pentru viitor.

Horoscopul iubirii MARTIE Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Martie va fi o lună minunată pentru tine, din punct de vedere sentimental. Te vei îndrăgosti şi este foarte posibil să mergi chiar mai departe de atât şi să pui bazele unei relaţii foarte promiţătoare.

Nativele căsătorite vor trăi momente pline de romantism alături de persoana iubită.

Horoscopul iubirii MARTIE Rac (22 iunie- 21 iulie)

Eşti într-o etapă a deciziilor şi în ciuda faptului că eşti o fire emoţională, de această dată eşti dispusă să îţi foloseşti raţiunea pentru a lua cele mai bune decizii. De aceste hotărâri depinde viaţa ta emoţională în lunile viitoare, dar pentru că îţi foloseşti raţiunea, ai toate şansele să iei hotărârile potrivite.

Continuarea pe kfetele.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si