HOROSCOPUL pentru săptămâna 20-26 ianuarie. Dragostea o ia razna: Zodiile care se simt DĂRÂMATE

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2019. Pasiuni dezlănțuite şi energii pozitive pentru câteva zodii. Previziuni complete.

Author: M. P. vineri 18 ianuarie 2019 , 13:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru- Berbec

Pe data de 20 ianuarie Soarele intră în Vărsător în acest an. Pe data de 21 avem Eclipsă și ne poate influența pe toți, căci zodia României este Zodia Vărsătorului de Apă. Evenimentele trebuiesc ținute sub control. Când vorbim de Berbec (horoscopul general, nu cel personal) să știți că pot ieși tensiuni în grupul de influență și de prieteni. Unii trebuie să fie atenți la relațiile personale(amor).

Horoscop Mariana Cojocaru- Taur

Citeste si: Mariana de la Exatlon tună și fulgeră: "Ce sportive sunt astea aşa durdulii şi cu celulită?"

Eclipsa din 21 ianuarie deschide seria celor 3 Super Lune din acest an. A doua va fi pe 29 februarie, iar a treia pe 21 martie. Anunță evenimente în cascadă și veți vedea degrigolada din viața socială și, la unii, în viața personală.

Cu Soarele în Vărsător, unii vor avea de observat sau de pătimit în viața privată(aspect de cuadratură pe Soarele de la naștere). Banii sunt influențați de Eclipse, veți vedea!


Horoscop Mariana Cojocaru- Gemeni

Cele două tipologii ancestral-mitologice vor trebui să ia aminte: trebuie să înțeleagă faptul că nu toți banii sunt ai lor. Distracția e cu măsură. Funționează Legea Talionului și pentru ei.

Opoziția lui Jupiter de pe astrograma țării cu Jupiter din Săgetător este un aspect nefast care duce la blocaje financiare, pierderi de bani și bunuri din câștigului ilicite, nemeritate. Nu fiți ca Hagi Tudose sau risipitori.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2019. Pasiuni dezlănțuite şi energii pozitive pentru câteva zodii. 

Horoscop Mariana Cojocaru- Rac

Unii fac un pas înainte și doi înapoi.

Atenție de cine vă legați, că vă puteți primi pedeapsă!

Citeste si: Prima Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”. Cine va parasi competitia stilistica?

Horoscop Mariana Cojocaru- Leu

Intrarea Soarelui în Vărsător pe data de 20 ianuarie este de bun augur pentru Leii pozitivi, temerari, nu pentru cei oportuniști. Eclipsa de Luna din 21 iabuarie numita si Super Blue Blood Moon Rose este unică, căci va avea pentru prima data și irizații Roz.

Susține Vărsătorii Pozitivi și nativii cu vibrație roz(nu înseamnă că trebuie să se îmbrace în roz). Schimbări structurale la locul de muncă; colaborări.
Fecioara- Soarele va intra în Vărsător și împreună cu Eclipsa de Lună din 21 ianuarie împarte zodia în două: unii(unele) sunt bătăioși și alergă tot timpul, alții sunt leneși și se plâng de ce nu le merge bine. Fiind perioadă cu Eclipse și de Super-Lune fiți atente Fecioarelor la sănătate, că-i mai bună decât toate! Este și Luna Neagră în sectorul astral al sănătății. Nu uitați de trufandale și de leacuri!...

CITEȘTE MAI DEPARTE ÎN PAGINA URMĂTOARE!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si