Horoscopul săptămânii 14-20 noiembrie 2022. Săptâmâna aduce foarte multe vești bune pentru majoritatea nativilor. Astrele îi sfătuiesc pe unii din ei să se detașeze emoțional și să nu pună la suflet tot ce aud în jur.

Horoscopulsăptămânii 14-20 noiembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul săptămânii 14-20 noiembrie  pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii trebuie să se detașeze de lucrurile care îi aduc o sursă de stres. Încearcă să ieși mai mult cu prietenii și să vă bucurați de timpul petrecut unii cu alții. Apelează la orice activitate care te relaxează.

Taur

Taurii vor avea o zi favorabilă, care va aduce numai vești bune. Dacă nu vei avea un spirit de muncă necesar, lucrurile bune nu vor apărea usor. 

Gemeni

Astrele arată că pentru Gemeni, vine o săptămână mai dificilă, mai ales din punct de vedere emoțional, deoarece apar informații  care îi pot afecta. În a doua parte a săptămânii, acest nativ găsește soluții la aproape orice problemă. 

Rac

Potrivit astrelor, Racii pot avea parte de un eșec, însă din fericire acest nativ nu se lasă până nu va găsi o soluție.

La final de săptămână se poate bucura de vești bune pe plan sentimental. Racii vor oferi ajutor oamenilor, care acum se află într-o situație dificilă. Iar acest bine pe care îl fac, se poate întoarce înzecit!

Leu

Citește și: Horoscop 13 noiembrie 2022. O zi agitată pentru această zodie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Leii pot întâmpina unele obstacole la locul de muncă. Astfel că, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii de a se integra într-un grup de prieteni. Însă, în a doua parte a săptămânii, se schimbă starea de spirit și se concentrează mai bine pe ceea ce vor avea de făcut.

Fecioară

Fecioarele adoră curățenia, iar această săptămână este una bună pentru ele. Vor face curățenie în viața personală și profesională și vor lăsa în urmă unele lucruri care i-au ținut pe loc. Vor deveni astfel, mai responsabili. Această săptămână va fi una perfectă pentru Fecioare, cu multe aspecte pozitive.

Balanță

Balanțele vor avea parte de o săptămână puțin mai dificilă la locul de muncă. Pot afla unele informații care, deși nu le va afecta în mod direct, le vor pune pe gânduri. Nu se vor putea concentra asupra lucrurilor și vor avea senzația că nu pot ține ritmul cu colegii de la birou.

Scorpion

Scorpionii încep săptămâna cu dreptul. Sunteți destul de obosiți, dar vă reveniți repede. Energia pozitivă este predominantă. Relațiile cu cei din jur vor merge foarte bine și veți emana doar energie bună.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de activități alături de persoana iubită sau de copiii și aduc îmbunătățiri vieții sentimentale.

Trebuie să aibă grijă că va crește și dorința de flirt și aventură. Cei singuri pot începe noi povești de dragoste, dar s-ar putea să nu fie de lungă durată. La locul de muncă pot să apară evenimente neașteptate care să aducă schimbări bruște, fie de program, de sarcini, poate chiar noi colegi cu care să fie nevoiți să interacționeze.

Capricorn

În această săptămână Capricornii pot avea parte de conflicte în familie. Nu vor fi pe aceeași lungime de undă anumite persoane apropiate din familie, dar nu se vor feri să le spună verde-n față cum văd ei lucrurile de fapt. Astrele îi sfătuiesc să fie atenți la vorbe și să nu folosească replici dure pe care le-ar putea regreta mai târziu.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibă mai multă răbdare în această săptămână. Nu vor rezolva lucrurile dacă vor fi nervoși, astfel că trebuie să dea dovadă de răbdare și calm. În a doua parte a săptămânii vor avea parte de surprize plăcute care îi vor bucura.

Pești

Peștii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile. Aceștia vor câștiga o sumă importantă de bani.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop 14 noiembrie 2022. Cine începe săptămâna cu vești excelente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si