Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. Schimbări dramatice pentru unele zodii

Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. Schimbări dramatice pentru unele zodii. Citește horoscopul pentru săptămâna 5-11 iulie 2021 și află care sunt predicțiile astrale pentru zodia ta.

Author: Razvan Ilie duminică 04 iulie 2021 , 21:45

Horoscopul săptămânii 5-11 iulie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. Pentru unele zodii, cum ar fi Gemenii, pot apărea oferte noi de colaborare profesională și de aici apare și posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Și pentru Fecioare sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, decizii majore în ceea ce privește activitatea din cadrul unui loc de muncă.  

Citeste si: Horoscop 2022. An cu noroc pentru 5 zodii

Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. Berbec

Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Gândirea ta este focalizată deocamdată pe bani și bunuri materiale pe care le poți obține și folosi de la și prin alții.

De aici și felul în care vorbești are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. Se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distante scurte pentru a rezolvă diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale.

Citeste si: Horoscop weekend 3-4 iulie 2021

Horoscopul săptămânii. Taur

Aspectele financiare care te preocupa la începutul săptămânii au legătură cu nevoile tale personale imediate. În funcție de felul în care îți gestionezi tu bugetul și în funcție de cum îți educi poftele depinde foarte mult viitorul agonielii tale. Miercuri și joi se intrezăresc dialoguri și inalniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, de aceea fii prudent și ascultă mai mult, dar vorbește direct și la obiect.

Citeste si: Horoscopul săptămânii- Ce ne rezervă astrele

Horoscopul săptămânii. Gemeni

Primele două zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a-ți face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Între 8 și 10 iulie se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din muncă desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți.

Citeste si: Horoscop iulie 2021: O lună "fierbinte" pentru aceste zodii. Ce ne-au rezervat astrele?

Rac

Discreția care te invăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfață cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restanțe, cât și treburile personale de acasă.

Leu

La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați.

Fecioară

Sfera profesională este animată din plin. Se intrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei în ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Zilele de 6 și de 7 Iulie sunt definitorii în acest sens, de aceea fii prudent.

Balanța

Dacă la începutul săptămânii ești preocupat de aspectele mateiale ale vieții, rapid sufletul tău va caută oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ți schimbă viziunea asupra vieții și pentru a-ți creă noi legături cu Ierarhiile divine.

Scorpion

Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă. Bine ar fi să stabilești prioritățile financiare, în funcție atât de nevoile tale personale, cât și ale celor dragi.

Săgetător

Săptămana începe cu aspecte parteneriale total neprevăzute. Sunt posibile dialoguri interesante, alcătuirea unor planuri mărete, dar și desfăsurarea unor acțiuni de anvergură impreună cu partenerul de viată sau cu cei de afaceri. Este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre intențiile tale personale. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, diferite tipuri de datorii, dar este posibil să fii nevoit să iei legătura și cu diverse instituții financiare.

Capricorn

Luni și marți este multă agitație la serviciu. Apăr responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, dar și pe extremitătile picioarelor.

Vărsător

Foarte provocatoare sunt relațiile sentimentale în primele zile ale săptămanii. Distracții, dialoguri interesante, surprinzătoare, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. La serviciu este de lucru pe la mijlocul săptămanii și ar fi bine să-ți canalizezi eforturile către îndatoririle profesionale. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil.

Pești

Săptămâna îți poate aduce evenimente interesante în relațiile familiale. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare.

Mai multe detalii pe AstroCafe


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si