Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Astrologii spun că astăzi este o zi favorabilă pentru meditație. Sunt câteva zodii care primesc, totuși, o veste neașteptată și nu au parte de liniștea necesară domeniului spiritual.

Horoscop miercuri, 22 mai. Berbec

Astăzi vei fi obligat să stai departe de casă un număr mare de ore. La capitolul finanțe, sunt recomandate doar cheltuielile pentru educație și sănătate.

Sunt favorizați cei care au o carieră în domenii precum turismul și import-exportul. Astrologii spun că este o zi bună pentru meditație.

Horoscop miercuri, 22 mai. Taur

Astăzi este ziua în care e recomandat să ai grijă de sănătate. Poți să te aștepți la cheltuieli pentru lucrări de reparații. Mai ales taurii din consultanță, comunicare și asigurări vor avea succes azi. Unii nativi din Taur pot suferi azi de dureri musculare sau probleme de respirație.

Horoscop miercuri, 22 mai. Gemeni

Astăzi este o zi obositoare de muncă, dar și dacă ești în călătorie tot obosit vei fi. În domeniul finanțelor, trebuie să te aștepți la cheltuieli pentru afaceri. Oamenii din domenii precum educația, religia sau turismul vor avea succes. Unii nativi pot suferi de dureri de genunchi sau de mijloc.

Horoscopul zilei de 22 mai 2024: Zodiile care primesc o veste neașteptată

Horoscopul zilei de 22 mai 2024: Zodiile care primesc o veste neașteptată

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop miercuri, 22 mai, Rac

Astrologii spun că azi te poți aștepta la o veste favorabilă pentru promovarea în carieră. În privința banilor, e cazul să te aștepți la cheltuieli de călătorie sau educație. Cariera celor care activează în domenii precum religia sau turismul va avea beneficii. Unii nativi pot suferi azi de dureri musculare sau probleme de respirație.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Surprize pentru aceste zodii

Horoscop miercuri, 22 mai, Leu

Astăzi este ziua în care este posibil să piezi bani, așa că trebuie să iei decizii cu înțelepciune. Astrologii spun că sunt posibile disputele între membrii familiei. Numărul norocos al zilei este 9, iar culoarea norocoasă e roșu.

Horoscop miercuri, 22 mai, Fecioară

Pentru Fecioare este o zi favorabilă pentru studiu sau călătorie. Trebuie să te aștepți la cheltuieli pentru extinderea afacerii sau a locuinței. Oamenii din domenii precum educația sau religia vor avea succes în această zi. Unii oameni pot suferi de dureri musculare/probleme de respirație.

Horoscopul zilei de 22 mai 2024: Zodiile care primesc o veste neașteptată

Horoscopul zilei de 22 mai 2024: Zodiile care primesc o veste neașteptată

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop miercuri, 22 mai, Balanță

Ziua de miercuri vine cu tot felul de cheltuieli, pentru familie, sănătate, comunicații. În carieră, sunt momente favorabile pentru cei care activează în turism, religie sau domeniul medical. Viața casnică este caracterizată de problemele de sănătate ale membrilor familiei. Numărul norocos al zilei: 5, precum și culoarea verde.

Horoscop miercuri, 22 mai, Scorpion

Este o zi bună pentru câștiguri de tot felul și pentru divertisment. Cheltuielile pot veni dinspre copii, atât pentru educație, cât și pentru divertisment.

Oamenii din domeniul bancar, comercial sau financiar vor avea succes acum.

Horoscop miercuri, 22 mai, Săgetător

Săgetătorul își poate lua o zi pentru a învăța sau studia lucruri noi, dar și pentru a avea grijă de sănătatea sa. Te poți aștepta la cheltuieli pentru renovarea casei, educație sau sănătate. Este indicat să ai grijă de starea de sănătate a unor membrii ai familiei.

Horoscopul zilei de 22 mai 2024: Zodiile care primesc o veste neașteptată

Horoscopul zilei de 22 mai 2024: Zodiile care primesc o veste neașteptată

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop miercuri, 22 mai. Capricorn

Astăzi este ziua în care vei fi departe de casă și ești nevoit să călătorești. Davă activezi în domenii precum turismul, educația sau comunicarea vei avea parte numai de vești bune de la serviciu. Mare atenție la posibila spitalizare a unui membru al familiei, spun asgrologii. Azi poți suferi de dureri musculare sau probleme de respirație

Horoscop miercuri, 22 mai, Vărsător

Este un moment propice pentru a fi cu familia. Trebuie să te aștepți la cheltuieli pentru casă sau mașină. Mai ales oamenii din domeniul bancar și consultanți din Vărsător vor avea azi succes.
Viața domestică și amoroasă: rudele mamei vă pot vizita în cursul zilei.

Horoscop 22 mai. Pești.

Astăzi este ziua în care merită să iei inițiativa la locul de muncă. Au parte de vești excelente cei care lucrează în educație sau turism. Astrologii spun că este dificil să acorzi timp azi pentru familie

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si