Hotelurile lui Radu Mazăre din Brazilia, executate silit de autorităţile din România! Ce se poate întâmpla cu fostul primar fugit în Madagascar

De Radu Mazăre nu s-a mai auzit nimic de ceva timp. Mai exact de când a fugit în Madagascar.

Author: C.L. marți 30 octombrie 2018 , 16:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, este refugiat în Madagascar, ţară cu care România nu are tratat de extrădare. Radu Mazăre are afaceri în turism în Madagascar, dar şi în Brazilia. De altfel, sunt mai mulţi ani de când se vorbeşte despre faptul că fostul politican ar deţine hoteluri în Brazilia, informaţii pe care iniţial el le-a infirmat.

Apoi, unul dintre partenerii lui de afaceri a afirmat că l-a finanţat pe fostul primar pentru cumărarea unor terenuri în Brazilia şi în Madagascar.

 

Zilele trecute, Parlamentul României a aprobat o lege care este parte a unui acord încheiat între ţara noastră şi autorităţile din Brazilia, un acord bilateral de cooperare pe parte penală. În urma acestei legi, proprietăţile lui Radu Mazăre din Brazilia ar putea fi executate silit de autorităţile de la noi, conform DCBusiness. 

Potrivit surselor DCBusiness, autorităţile române s-au deplasat în Brazilia şi au semnat cu autorităţile de acolo un acord, iar apoi au iniţiat legea în Parlamentul României, ea fiind aprobată în unanimitate.

Prin acest acord, afacerile lui Mazăre în Brazilia ar putea avea de suferit, iar proprietăţile lui executate silit. În plus, există chiar o şansă ca fostul primar al Constanţei să fie adus în ţară.

În perioada în care Radu Mazăre era primar al Constanţei a apărut informaţia că acesta ar deţine în staţiunea braziliană Fotaleza un hotel, un club şi o super vilă cu piscină. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si