Hotii de buzunare din Timisoara s-au reprofilat. Cateva femei de etnie roma au plecat cu un brat plin de haine fara sa le plateasca

In Saptamana Mare, hotii de buzunare din Timisoara s-au re-profilat. S-au dus la cumparaturi intr-un magazin si au plecat cu haine noi. Fara sa plateasca! Camerele de supraveghere i-au surprins in fla-grant.

A.L., joi 13 aprilie 2017 , 18:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu se invata minte? Un serial intreg cu ea la furat exista pana acum, dar individa nu se lasa! Imaginile camerei de supraveghere o surprind, din nou, la ce a consacrat-o in banda de hoti. De data asta, nu in buzunarele oamenilor baga mana, ci in raftul plin cu blugi.

Obisnuita isi spune cuvantul. Nici de data aceasta, femeia nu e singura la furat. Prima care intra in magazin e aceasta gravida.

Se preface interesata de haine, apoi face schimb cu personajul principal.

Dupa ce rascoleste produsele, inhata o pereche de blugi pe care incearca sa o doseasca sub geaca tinuta pe antebrat.

Mare ghinion pe capul ei, pentru ca, exact cand sa plece cu prada, vanzatoarea o prinde-n fapt! Proprietara magazinului va depune plangere la Parchet dupa Paste.


Ultima aparitie a individei a fost in noiembrie anul trecut, cand Cristi Brancovean a filmat-o dupa ce, spune el, a prins-o la furat in mijloacele de transport in comun.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si