Priviti cu atentie aceste imagini. Reprezinta o noua metoda de furt. I-am putea spune "4 la 1", si asta pentru ca e nevoie de o echipa formata din 4 oameni. Lovitura se da intr-un magazin cu un singur vanzator.

In timp ce atentia vanzatoarei este atrasa de unul dintre indivizi, in cealalta parte a tejghelei, alt barbat apuca un inel si in numai o secunda il paseaza celui mai mic din grup, un minor aflat in mijloc.

In spatele lor, un alt individ asigura superioaritatea numerica… Cel mic isi pune inelul pe deget si il mascheaza, sub ochii vanzatoarei.

Bineinteles, la final pleaca fara sa cumpere ceva. Dar cu un inel valoros furat. Valoros? Sa mai privim o data imaginile…

Observati ca barbatul care apuca inelul o face dintr-o cutie lasata nesupravegheata de vanzatoare. Sa nu credeti ca este neatenta. Dimpotriva. Acolo sunt doar mostre fara valoare, folosite pentru a testa marimea de care au nevoie clientii. Bijuteriile valoroase sunt incuiate.

Tinand cont de valoarea jafului, proprietarul magazinului n-a mai depus plangere la politie. In schimb, s-a prapadit de ras…

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si