Hotul care i-a spart casa lui Hagi le-a dat de furca politistilor. Oamenii legii au tras 13 focuri de arma pentru a-l pune la pamant!

Politistii au reusit sa-l captureze pe principalul suspect al spargerii date la resedinta celebrului Gheorghe Hagi. Barbatul a fost surprins in flagrant chiar inainte de a da o noua spargere. 13 focuri de arma au tras politistii pentru a-l imobiliza. Nici nu e de mirare, suspectul este un maestru al catararii si isi planuia cu grija fiecare atac.

G. S., joi 15 martie 2018 , 18:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Barbatul de aproximativ 30 de ani a fost prins in flagrant de catre politistii ilfoveni. Oamenii legii aveau foarte putine indicii cu privire la activitatea acestuia, pentru ca tanarul era foarte atent.
Purta mereu manusi si intotdeauna reusea cumva sa evite orice fel de sistem de supraveghere.
Intra in casele din Pipera numai dupa ora 12 noaptea si niciodata nu forta usa. Intotdeauna fura doar obiecte care puteau fi carate cu usurinta.

Una dintre vilele sparte la inceputul anului a fost si cea a lui Gheorghe Hagi, in timp ce acesta era plecat din tara la Florenta, pentru a negocia un contract.
Ca lipseau lucruri de valoare din casa a descoperit un angajat, cateva zile mai tarziu.

Nici aici, pe sistemele de supraveghere, oamenii legii nu au reusit sa identifice mare lucru.
Cum reusea intotdeauna tanarul sa evite camerele de supraveghere?
Se pare ca acesta era un adevarat maestru in parkour, un sport in care practicantii folosesc elemente de acrobatie pentru a depasi diferite obstacole.

Asta au aflat politistii dupa ce au reusit sa il prinda in flagrant. Se pare ca tanarul venea in cartierul Pipera intotdeauna cu ultimul mijloc de transport in comun si pleca mereu cu primul autobuz de la 5 dimineata. Se urca pe gardurile locuintelor, in copaci si pe acoperisuri pentru a nu fi depistat. Chiar si operatiunea de retinere a tanarului a fost o provocare pentru oamenii legii

Tanarul si-a recunoscut o parte dintre cele 11 fapte de furt de care este acuzat si a fost arestat pentru 30 de zile.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si