Ultimul produs lansat de chinezii de la Huawei surprinde prin design, noutate, dotări și performanță. Huawei Mate 40 Pro este fabricat din aluminiu şi sticlă, cu sticlă în faţă şi spate şi o ramă din aluminiu între. A se remarca faptul că au revenit butoanele fizice de volum, după ce au lipsit pe Mate 30 Pro. Ecranul are o curbură de 88 de grade, iar telefonul vine cu certificare IP68. Are o greutate de 212 grame şi măsoară 9.1

mm în talie. Va sosi pe nuanţele negru, alb şi Mystic Silver. Spatele variantei Mystic silver este uşor perlat/sidefat, reflectă lumină într-un mod interesant.

Citeste si: HUAWEI, companie prezentă în România din 2003, susține economia românească cu peste 200 de milioane de euro anual și contribuie la piața muncii cu peste 2.200 de joburi

Acel inel din spate pentru camera poartă numele de Space Ring. Marea realizare Huawei e că a pus o cameră cu zoom periscopic pe un modul ce nu iese mult în relief. Camera selfie e într-un decupaj dual în față, mai mic decat la P40 Pro. Ecranul este unul de 6.76 inch, un OLED cu rezoluţie de 2772 x 1334 pixeli, cu suport HDR10 şi refresh rate de 90 Hz, potrivit mobilissimo.ro. Avem şi şi touch sampling rate de 240 Hz. O noutate este funcţia dinamică Eyes on Display, care se activează dintr-o privire, cu afişaje interactive, care pot fi personalizate şi care găzduiesc toate informaţiile de pe telefon.

Puteţi reduce şi volumul unui apel prin privirea spre el.

Huawei Mate 40 include fonturi noi, engine nou de animaţii, extra permisiuni pentru aplicaţii

Pe partea hardware avem noul procesor de 5 nm Kirin 9000 care integrează modem 5G şi vine cu 15.4 miliarde de tranzistori. Are o frecvenţă de 3.13 GHz şi integrează un GPU Mali-G78 24 core, dar şi un NPU cu două nuclee mari şi un nucleu mic pentru AI.

Acest GPU cu 24 nuclee este cel mai puternic oferit vreodată pe un terminal Huawei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

  • Display: 6.67 inch, OLED, 2772 x 1334 pixeli, 90Hz
  • Procesor: Kirin 9000
  • RAM: 8 GB
  • Stocare: 256 GB+ slot nano memory
  • Baterie: 4400 mAh, încărcare la 66W, încărcare wireless la 50W, încărcare inversă.
  • Conectivitate: 4G, 5G, GPS dual band, USB-C, WiFi 6, Bluetooth 5.0, NFC
  • Cameră selfie: 13 MP+ ToF
  • Cameră spate: 50 MP+ 20 MP ultrawide+ 12 MP telephoto (zoom optic 5X)+ telemetru laser

Huawei Mate 40 Pro vine cu un senzor nou de 50 de megapixeli, cu mărime de 1/1.28 inch. Acesta aduce autofocalizare omnidirecțională, un obiectiv cu deschidere F/1.9 şi stabilizare optică, amintește mobilissimo.ro. Mărimea pixelilor este de 1.22 microni, care se dublează prin tehnologia Pixel binning. Camera principală filmează în 4K la 60 FPS şi slow motion Full HD la 480 FPS. Există şi un mod de captură ultra rapidă la 3840 FPS în rezoluţie 720p.

Apoi avem o cameră Cine Camera de 20 MP, cea ultrawide, cu deschidere F/1.8. Este prima cameră din lume cu lentilă free form, care reduce distorsionarea tipică acestor camere ultrawide.

Huawei
Huawei a lansat Huawei Mate 40

Telefonul rulează Android 10 cu EMUI 11 aplicat peste. Include fonturi noi, engine nou de animaţii, extra permisiuni pentru aplicaţii, dar şi o Galerie cu design nou, cu headere mai mari. Avem şi un upgrade pentru funcţia Multi Screen Collaboration, care îţi permite să deschizi 3 aplicaţii de pe telefon în acelaşi timp pe ecranul de laptop, în multitasking. Ele vor pluti simultan pe ecranul laptopulului, după un mirroring pornit via atingere de tag NFC de pe notebook-ul MateBook. Poţi şi copia o aplicaţie de pe telefon pe PC cu drag and drop.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si