I-a murit nepoata cu zile. Bunica Denisei spune că nu mai are putere să trăiască, după ce micuța de 8 ani s-a stins din viață fulgerător

Denisa, o fetiță de 8 ani din Vaslui, a murit fulgerător. Bunica spune că salvarea a venit prea târziu, iar medicii nu au mai putut să-i salveze nepoțica pe care o creștea de la 7 luni.

Author: E. V. marți 19 februarie 2019 , 15:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bătrâna din localitatea Dimitrie Cantemir a pierdut-o pe Denisa luni seara și spune că fetița a murit cu zile, însă ambulanța care s-a deplasat de la Huși a venit după două ore.

Cei 23 de km, drumul dintre Dimitrie Cantemir şi Huşi, i-au fost fatali micuței Denisa. Bunica Denisei povesteşte că a sunat la salvare la 14.30, luni, iar ambulanţa a ajuns la 16:20.  "Dacă venea Salvarea, cred că acum era salvată.", sunt cuvintele femeii.

I-a murit nepoata cu zile. Bunica Denisei, durere fără margini

Ea spune că luni la prânz a venit de la Huşi de la Spital, unde fusese internată, şi a găsit-o pe Denisa plângându-se că îi e rău: "Fata era bolnavă, înfometată, nu mâncase.

Am dat pe la două şi ceva telefon la salvare la Huşi, salvarea a venit la ora 4 şi jumătate. După aceea au mai venit două salvări şi fata mi-a murit aici. S-a simţit rău, eu am fost internată la spital. A vomitat la 2 noaptea, o singură dată, aşa a zis băiatul meu." , scrie Observator.

Micuța Denisa a suferi un stop cardio respirator când medicii de la prima salvare se aflau în curte. Bătrâna a mai povestit cu lacrimi în ochi că Denisa a rămas orfană de mamă de la câteva luni. "Mi-a murit fată de 18 ani jumate, de cancer la gât, acum nepoata de 8 ani, am crescut-o de la 7 luni."

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Denisa era elevă în clasa a treia.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si