Iadul cainilor de la adapostul din Ovidiu. Animalele sufera, in timp ce patronii se plimba in masini de zeci de mii de euro

"Afacerea maidanezul" continua sa prospere pe suferinta sufletelor nevinovate. În timp ce primariile aloca bugete de sute de mii de lei catre firme private pentru gestionarea cainilor comunitari, patronii îsi freaca mainile si se plimba în masini de zeci de mii de euro iar cainii mor în chinuri în adaposturile autorizate...cu ochii închisi, probabil. Se întampla si la adapostul de caini din Ovidiu unde legea este calcata în picioare. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Author: V.P. luni 31 iulie 2017 , 20:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In episodul trecut v-am aratat modul barbar de capturare al cainilor comunitari de angajatii adapostului Ovidiu. Cum sunt bruscati, amenintati si dati afara cu forta cetatenii care vor sa arate ce se ascunde in spatele usilor inchise. De acelasi tratament a avut parte si echipa Kanal D care a raspuns apelurilor disperate ale oamenilor revoltati.

Nu ne-am lasat intimidati si in prezenta politiei am descoperit adevarate orori.  

Tarcuri infecte, supraaglomerate, apa contaminata iar putina mancare pe care o vedeti in imagini e aruncata pe jos in mizerie.

Ceilalti ne privesc speriati si vizibil traumatizati de "tratamentul" din acest focar de infectie unde cruzimile ies la suprafata una dupa alta…

Bugetul pe care il aloca doar una dintre primarii catre acest SRL este de cinci sute de mii de lei, fara tva! Firma care gestioneaza adapostul este obligata sa asigure atat mancare si adapostire corespunzatoare cat si curatenie, tratament si ingrijire medicala speciala pentru toti cainii pe toata durata sederii lor in adapost.

Urmareste continuarea rubricii "Salvam Suflete" in video de mai jos
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si