Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Băiatul s-a angajat la Londra și nu se mai întoarce acasă dar are un mesaj dur pentru Denisa: „Las` că te joc eu pe străzi!”

Iancu de la „Puterea Dragostei” a făcut un nou vlog alături de iubita sa, Denisa. Cei doi au arătat cum se plimbau pe străzile Londrei, dar și cum Iancu împărțea ziare oamenilor.

G.B., vineri 21 februarie 2020 , 10:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Fostul cuplu din Casa „Puterea Dragostei”, emisiune difuzată pe Kanal D, au făcut un clip în care s-au filmat în timp ce se plimbau. Denisa de la „Puterea Dragostei” l-a filmat pe iubitul ei, în timp ce împărțea ziare englezilor. La un moment dat, tânăra a început să cânte o manea, dar și să danseze pe stradă. Iancu i-a replicat: „Las` că te joc eu pe străzi!”.

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Citeste si: Nelson Mondialu îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei: "Bianca e fată mare!"

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Cei doi se îmbrățișau și arătau cât de fericiți sunt. La un moment, Iancu și Denisa s-au întâlnit cu o animatoare de pe stradă care era româncă. „Eu sunt chinez din ***ă! Mama cred că a umblat cu un chinez din tinerețe că am ochii mici!” a menționat Iancu de la „Puterea Dragostei”. Îndrăgostiții au continuat excursia cu o vizită la ceainărie unde și-au ales cele mai rafinate ceaiuri.

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Citeste si: Simina de la Puterea dragostei. Fotografia care i-a emoționat pe fani: ”Să îți fie copilul sănătos!”

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Băiatul s-a angajat la Londra și nu se mai întoarce acasă dar are un mesaj dur pentru Denisa: „Las` că te joc eu pe străzi!”

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Deși Iancu de la „Puterea Dragostei” nu se descurcă așa bine cu limba engleză, Denisa a continuat să-i traducă și să-l ajute. Tânărul a ținut cardul cu bani în buzunar și i-a spus Denisei să lase cardul la el, pe semne că el este capul relației.

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Citeste si: Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. La un moment dat, Iancu de la „Puterea Dragostei” a văzut un casino și i-a transmis iubitei: „Pa, iubi! Mă duc!”.

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Cuplul a continuat turul Londrei, iar Iancu a adăugat: „Hai să mergem, vedem ce mai ciordim, ce mai facem...pe aici! Am aflat că ziarele sunt gratis în Londra, mamă ai cu ce face focul de acum, nu te mai plânge!”.

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Iancu de la „Puterea Dragostei” a plecat de pe stradă cu un braț de ziare și a început să le împartă pe străzile din oraș. „Statul londonez să mă plătească! E primul meu job și încerc să mă descurc. Ar merge să mă angajez la poștă! Îmi fac un ziar în care să scrie despre mine, să se aboneze englezii la canalul meu de Youtube. Pentru țară și popor eu mă arunc din avion!” a declarat Iancu Sterp.

Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Citeste si: Cine este bărbatul care a făcut videochat cu Bianca de la Puterea Dragostei? Tânărul riscă să-i bată poliția la ușă

Cei doi îndrăgostiți au încheiat clipul video în timp ce făceau cumpărături. Iancu și Denisa de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în cadrul competiției și au ieșit din emisiune pentru aș trăi povestea de iubire.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si