Iancu de la „Puterea Dragostei” a fost dat de gol de mama Geta. De ce nu stă Iancu pe acasă

După ce a luat parte la botezul fiului lui Culiță, Iancu s-a făcut nevăzut. A recunoscut că vine acasă doar când îi este dor de mâncarea mamei.

Author: Diana Bostan marți 26 octombrie 2021 , 14:51

Iancu Sterp a fost dat de gol chiar de mama lui geta

Iancu Sterp a fost dat de gol chiar de mama lui

[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După ce a părăsit competiția „Puterea Dragostei”, Iancu și-a încercat norocul în muzică, ba chiar a lansat mai multe piese.

Dar acum fostul concurent a intrat în lumea sporturilor de contact. Acest lucru o nemulțumește pe mama Geta, care spune că e mai mereu plecat.

Iancu în vizită la mama Geta

După botez, Iancu a fost de negăsit, dar s-a întors acolo unde se simte cel mai bine, acasă la mama Geta. 

Spre surprinderea mamei sale, Iancu s-a întors acasă pentru mâncarea mamei. Mama Geta l-a dat de gol, Iancu nu stă deloc pe acasă pentru că petrece prea mult.

Citeste si: EXCLUSIV- Imagini incendiare cu Mona de la „Puterea Dragostei”. După despărțirea de Jitaru, și-a luat prietenele și a plecat în club

Iancu Sterp, în continuare singur

Deși este curtat de multe domnișoare, nici una n-a ajuns cu adevărat la inima lui Iancu. Să fie el prea pretențios sau are și mama Geta un cuvânt de spus?

Citeste si: Imaginile durerii! Un bărbat a fost îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă după cutremurele din Turcia- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Iancu a petrecut pe cinste la botezul nepotului său, fiul lui Culiță Sterp. Doar că Iancu n-a fost surpins la brațul vreunei domnișoare.

Fostul concurent consideră că este prea tânăr pentru ceva serios și îi este bine așa, Iancu vrea să petreacă în compania pritenilor și nu se simte pregătit pentru ceva foarte serios.

Citeste si: Cine este Ana de la „Puterea Dragostei”? Noua concurentă va păși în casa dragostei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si