Din cauza ninsorii care a paralizat Moldova, nici ambulantele n-au razbit prin nameti. Unde n-au putut ajunge, au intervenit senilatele: in cazul unei femei, echipajul medical a ajuns la timp, insa drumul pana la un batran de 83 de ani a fost prea greu pentru masina salvatorilor.

Apelul la 112 a fost inregistrat la ora 6:40 de minute.

La 7:15, ambulanta a ajuns in acest loc.

CRISTINEL ALBU- primar- Ambulanta nu a intrat in sat ca a spus ca ii e frica sa intre, am luat medicul cu masina primariei, l-am luat pana la pacient.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Si in jurul orei 8 si cateva minute s-a ajuns la domiciliul pacientului, dar din pacate pacientul era decedat"

In jumatate de tara, a cazut zapada cat pentru doua ierni: din cauza troienelor si a viscolului, 7 drumuri nationale din Tulcea sunt inca inchise. Pe alte 6 drumuri nationale, politistii interzis accesul tirurilor, deorece exista riscul sa ramana intepenite acolo.

Pe 12 drumuri judetene din Caras-Severin, Vaslui, Dambovita si Tulcea, utilajele n-au facut fata.

Drumarii s-au vazut nevoiti sa le inchida. Greu s-a circulat, azi-noapte, si in orase.

Chiar acum, masinile cu material antiderapant incearca sa deblocheze acest tir care a reusit sa tina ocupata o intersectie vreme de aproape jumatate de ora.

In localitatile unde nu s-au format nameti, viscolul a facut prapad: mii de oameni din au ramas in bezna, dupa ce rafalele au smuls cablurile de curent.

In judetele aflate sub cod, multe scoli au ramas inchise. In celelalte, care au primit elevii in ciuda vremii, cursurile s-au tinut cu efectiv restrans.

Vestea buna e ca ninsoarea viscolita si vantul puternic s-au oprit. Cea rea e ca precipitatiile continua. Meterologii au emis un cod galben pentru mai multe zone din tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si