Iasiul are grad de ocupare turistica de 100% cu ocazia Sfintei Parascheva. Nu mai exista niciun loc de cazare in oras

Cel mai mare pelerinaj ortodox, din ţara noastră a ajuns asemenea festivalurilor de muzică de peste hotare. Moaştele Cuvioasei Parascheva adună sute de mii de oameni ,care nu lasă liber nici măcar un loc de cazare, în toată Capitala Moldovei! Să găseşti, zilele acestea, un pat unde să dormi în Iaşi e ca şi cum ai căuta acul în carul cu fân. ##VIDEO28849##

Editor: Viorela Precupas joi 13 octombrie 2016 , 19:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fereasca Sfanta sa vii cu alta treaba in Iasi: Cuvioasa Parascheva a adunat- si de data aceasta- oameni cat sa umple un stadion.

Sfanta Parascheva fericeste nu doar cutia milei, ci si casele de marcat ale unitatilor de cazare. In hoteluri si in pensiuni, n-ai loc s-arunci un ac: cel mai mare pelerinaj ortodox se suprapune cu un concert Carlas Dreams.
Cu asa potrivire, nici nu ne mira ca in receptiile multor hoteluri telefonul ramane-n furca.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Pelerinii continua sa soseasca in capitala Moldovei. Azi-noapte, procesiunea de la Catedrala Mitropolitana a adunat mii de oameni inghetati si uzi pana la piele.

Cel mai mare pelerinaj ortodox isi va atinge punctul culminant abia maine... Cand miile de oameni vor asista la slujba cea mare.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si