Iasmina, focoasa blondă care se conversa cu Mocanu intră în casa Puterea Dragostei?!

Iasmina a fost văzută în aeroport și cel mai probabil va intra in casa Puterea Dragostei.

K.B., joi 16 ianuarie 2020 , 14:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentru că Deea și Ricardo oficial au plecat din Casa Puterea Dragostei, dar locul lor trebuie să fie ocupat de alți concurenți.
În mediul online se speculeaza că Iasmina, focoasa blondă care s-ar fi conversat cu Mocanu, va intra în casa Puterea Dragostei pentru Philip.

Iasmina, focoasa blondă care se conversa cu Mocanu intră în casa Puterea Dragostei?!

Iasmina, focoasa blondă care se conversa cu Mocanu intră în casa Puterea Dragostei?!

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” răzbunare pentru Jador: i-a șters noua piesă de pe Youtube. Află ce vedetă i-a dat block pe Instagram concurentului

Citeste si: Simina de la „Puterea Dragostei” a devenit oficial doamna Zănoagă. Vezi cum arată bruneta în rochie de mireasă

Iasmina Halas, fosta soție a lui Cristi Daminuță, declarații de dragoste pentru un bărbat misterios

Iasmina Halas, blonda care, pentru o scurtă perioadă a fost soția lui Cristi Daminuță, pare să își fi găsit, din nou, dragostea, lucru pe care, de altfel, nu îl mai ascunde.

Citeste si: Jador, prima dedicație după ce Simina a devenit soția lui Zănoagă ”Momentul ăla când o iubești pe ...” VIDEO

Citeste si: Vezi cine e noul personaj din viața lui Livian de la „Puterea Dragostei” și unde îl ascunde acesta

Mai exact, zilele trecute, Iasmina,fosta soție a lui Daminuță, a decis să le arate tuturor fanilor ei că ar eun nou iubit și, mai mult decât atât, a ”dat foc” internetului în momentul în care l-a prezentat pe conturile ei de socializare.

Mai exact, pe contul ei de Instagram, Iasmina Halas a postat o fotografie pe care a scris, clar, că este îndrăgostită, bărbatul pe car eîl ține aîn brațe fiind însă prezentat cu spatele, blondina având grijă să păstreze puțin misterul asupra identității acestuia. Doar că, de fapt, fosta soție a lui Cristi Daminuță a reușit doar să ”aprindă” spiritele printre fanii ei, aceștia știind că, de fapt, blondina are o pasiune pentru Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei, pasiune pe care și-a mărturisit-o cu ceva timp în urmă. Și, normal, au început să curgă întrebările pe acest subiect, iar Iasmina Halas a refuzat să le comenteze, preferând probabil să lase misterul să plutească asupra identitățâii bărbatului care, acum, se bucură de întreaga ei atenție.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si