Iata cele trei rugaciuni care se citesc la inceputul zilei! Cat de importante sunt!

Va prezentam trei rugaciuni care se citesc la inceputul zilei si despre care putina lume stie.

G.G., miercuri 07 februarie 2018 , 15:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu toti oamenii isi incep ziua cu rugaciune catre Dumnezeu. Unii Credinciosi care fac asta insa, stiu importanta lor. Conform dervent.ro, cele trei rugaciuni care se citesc la inceputul zilei sunt:

“Tie, Dumnezeul si Facatorului meu in Treime Sfanta slavit, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, ma inchin, Iti incredintez sufletul si trupul meu si ma rog: Tu ma binecuvanteaza, Tu ma miluieste, si de orice rau lumesc, diavolesc si trupesc ma izbaveste. Si da-mi cu pace, fara de pacat sa petrec ziua aceasta, intru slava Ta si spre mantuirea sufletului meu. Amin.”, e una din cele trei rugaciuni care se citesc la inceputul zilei”, e prima rugaciune. 

“In mainile preamaritei Tale milostiviri, o, Doamne al meu, iti incredintez sufletul si trupul meu, simturile si vorbele mele, cugetele si gandurile mele, faptele mele si toate miscarile trupului si sufletului meu; intrarea si iesirea mea, credinta si vietuirea mea, trecerea si sfarsitul vietii mele, ziua si ceasul ultimei mele suflari, moartea mea, adormirea sufletului si a trupului meu. O, Preamilostive Doamne, Care cu bunatatea si nerautatea ta acoperi pacatele intregii lumi, Tu pe mine care sunt cel mai pacatos dintre toti oamenii, ma primeste in mainile Tale si ma izbaveste de tot raul, curata multimea faradelegilor mele, indrepteaza viata mea cea rea si ticaloasa, fereste-ma de caderile in pacat ce vor sa vina, ca niciodata sa nu manii iubirea Ta de oameni cu care acoperi neputinta mea de diavoli, de patimi si de oamenii cei rai. Pe vrajmasii cei vazuti si nevazuti intoarce-i, si pe mine ma calauzeste pe calea cea mantuitoare ca sa ajung la Tine, limanul dorintelor mele. Daruieste-mi sfarsit crestinesc, cu pace si nerusinat, pazeste-ma de duhurile rautatii, iar la Infricosata Judecata, Milostiv fii robului Tau si ma numara cu oile cele binecuvantate de-a dreapta Ta, ca impreuna cu ele, pe Tine Creatorul Meu, sa Te slavesc in veci. Amin.”, este a doua din cele trei rugaciuni care se citesc la inceputul zilei.

“Slava Tie, Imparate, Dumnezeule Atotputernice, Care cu purtarea Ta de grija cea Dumnezeiasca si de oameni iubitoare, m-ai invrednicit pe mine pacatosul si nevrednicul, a ma scula si a dobandi intrare in Sfanta Casa Ta, primeste, Doamne, si glasul rugaciunii mele ca si al sfinteleor si intelegatoarelor Tale puteri, si binevoieste ca din inima curata si cu duh de umilinta, sa Ti se aduca Tie lauda din necuratele mele buze, ca si eu sa ma fac partas fecioarelor intelepte cu luminata faclie a sufletului meu si sa Te slavesc pe Tine Dumnezeu Cuvantul, Cel slavit in Tatal si in Duhul Sfant. Amin.”, este ultima din cele trei rugaciuni care se citesc la inceputul zilei.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad.... ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad. Părinţii lui Sebi sunt convinşi că a fost RĂPIT!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si