Iată un top 5 al celor mai scumpe feluri de mâncare din lume! Tu ai fi dispus să dai atâţia bani?

Nu credeai că poţi da atâţia bani pe un singur fel de mâncare, însă felul în care arată i-ar îndupleca până şi pe cei mai zgârciţi dintre dumneavoastră

M.C.B., marți 06 noiembrie 2018 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acesta este un top 5 al celor mai scumpe mâncăruri din întreaga lume. 

Cele mai scumpe feluri de mâncare

Golden Opulence Sundae. Este o îngheţată banală combinată cu caviar, trufe şi fructe confiate, pe care o găseşti în New York şi care costă 1000 de dolari. Ceea ce o face să fie specială este faptul că îţi va fi servită alături de o linguriţă de aur de 18k. 

Fortress Stilt Fisherman Dessert este un compot de fructe, ciocolată de casă şi aur. Pentru toate aceste ingredinte vei plăti nici mai mult , nici mai puţin de 15 000 de dolari. Unde? În exotica Sri Lanka. 

Budincă Lindeth. Este cel mai scump desert al anului 2011, însă nici acum nu se lasă mai prejos şi intră cu mult fast în top 5. Printre ingrediente veţi regăsi aurul, jeleul de şampanie şi caviarul. Poate fi comandat cu două săptămâni în avans şi costp 35.000 de dolari. Îl puteţi gusta în frumoasa Anglie. 

Cele mai scumpe feluri de mâncare 

Pizza Royale 007. Domenico Crolla este un bucătar talentat, cunoscut mai ales pentru că face pizza cu portrete. Pizza lui conţine homari marinaţi în cognac franţuzesc, caviar marinat în şampanie şi foiţă din aur comestibil. Creaţia sa are ca temă franciza filmelor James Bond, deşi nu are acordul acesteia. Pizza costă 4.200 de dolari.

Curry Samundari Khazana .La petrecerea care a sărbătorit lansarea filmului "Slumdog Millionaire", a fost servit acest fel de mâncare, la care s-a folosit o combinaţie din cele mai exclusiviste ingrediente. Pe platou erau melci cu trufe albe, ouă de prepeliţă, homar scoţian tapat cu aur, crabi din Davon, caviar Beluga şi, desigur, foiţă din aur. Puteţi să gustaţi din aceste delicatese pentru "doar" 3.200 de dolari, în Londra. 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si