iCEE.fest, cel mai amplu eveniment dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, a anunţat cifrele ediţiei 2017 si a lansat primele bilete pentru festivalul de anul viitor

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – a centralizat si anunţat astăzi cifrele ediţiei de anul acesta.

V.P., marți 27 iunie 2017 , 13:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tot azi, organizatorii au lansat un număr limitat de bilete la un preţ redus cu 75% pentru cei care doresc să isi asigure un loc pentru ediţia 2018, care va avea loc în 14 si 15 iunie 2018.

Noile bilete se pot comanda aici.

Ediţia de anul acesta a adunat aproape 3.400 de persoane în cele două zile de festival.

Evenimentele dornice să raporteze cifre impresionante pentru sponsori comunică numărul de “intrări”. Adică, dacă ar fi să translatăm un indicator din domeniul digital, se raportează vizitatorii unici, nu absolut unici. Sponsorii sunt importanţi si pentru noi, dar sursa noastră principală de venit rămân biletele, asa că nu e cazul să cosmetizăm cifrele, ele arată foarte bine şi aşa cum sunt: numărul exact şi corect de participanţi este 3.397, la peste 4.100 de bilete vândute – diferenţa e constituită de cei care, deşi aveau bilet, probabil cumpărat de companii, nu au venit si nici n-au făcut biletul cadou altcuiva”, explică Dragos Stanca, organizator al festivalului.

Iată mai jos cifrele exacte ale ediţiei 2017:

4.147 bilete vândute

3.397 bilete validate la intrare

2.200 aplicaţii iCEE.fest downloadate

178 speakeri si invitaţi au urcat pe cele 6 scene

+100 de ore de conţinut au fost livrate

+50 expozanţi si parteneri

16 startupuri au urcat pe scena, din 216 care au aplicat

800+ companii au fost reprezenate (ca participanţi corporate, sponsori, parteneri)

Participanţi (minim unul) din 18 ţări, din care 65% România

Si câteva informaţii mai serioase:

3,720 beri (Ciuc, Silva and Strongbow) adică 1,227 litri s-au consumat în The Summer Playground

2,400 sticle de Pepsi

4,150 sticle de Aqua Carpatica, adică 2.175 litrii

+ nu mai puţin de 13.500 de doze de cafea Beanz

Referindu-se la acest aspect, organizatorii apreciază că raportul cafea/alcool a fost unul corect, respectându-se în acest sens spiritul festivalului.

Prezentările de la iCEE.fest 2017 vor fi disponibile în curând, via iCEE.academy şi in aplicaţia festivalului, doar pentru participanţii care deţin un cod de bilet valid.

iCEE.fest este posibil, în primul rând, datorită celor care au cumpărat bilete, fie ca vorbim despre companii sau persoane fizice.

În al doilea rând, datorită sponsorilor: Orange, alături de festival încă de la prima ediţie, BCR, Volkswagen, Carrefour, Xaxis,  EY Romania şi NN Romania.

Parteneri au mai fost: KLM, Uber, Beanz Café, Smart Ad Server, iFuse, TP Link, Pepsi, Syscom Digital, Ciuc, Aqua Carpatica, Logitech, Gateway, Zelist, Ubikubi, The Home, Zest Collective, Boiron.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Doliu în România! A murit o mare actriță! Doliu în România! A murit o mare actriță!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Localități din Cluj în care numărul de cazuri A EXPLODAT! Riscuri MARI de îmbolnăvire Localități din Cluj în care numărul de cazuri A EXPLODAT! Riscuri MARI de îmbolnăvire
infoactual.ro
Cum să dormi bine, fără pastile! Obiceiuri banale care te scapă de INSOMNIE Cum să dormi bine, fără pastile! Obiceiuri banale care te scapă de INSOMNIE
infoactual.ro
Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele... Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele imaginației!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si