Icoana facatoare de minuni din Sibiu a adunat oameni de peste tot din tara la rugaciune. Ce minuni se spune ca ar face aceasta icoana

O icoana facatoare de minuni a facut sute de credinciosi sa ingenuncheze. Oameni de peste tot au venit la biserica Sfantul Ioan Iacob din Sibiu, sa se roage pentru vindecarea trupului si liniste sufleteasca. Ce minuni se spune ca ar face icoana, aflati acum!

Webeditor: A.C. Author: A.L. luni 13 martie 2017 , 19:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In genunchi si cu lacrimi in ochi, credinciosii se inchina la Icoana facatoare de Minuni a Maicii Domnului, o icoana care ar vindeca atat sufletele ratacite, cat si bolile grele ale suferinzilor.

Catalin Dumitrean, preot: „Icoana vindeca boli, icoana ajuta, este insasi un exemplu”

„S-a adus pace, s-a adus impacare, s-a oprit vrajba, mania, iutimea, pacate capital, s-a daruit liniste, s-a daruit si sanatate. A vindecat si bolnavi, sunt foarte multe cazuri de vindecari de bolnavi”, spune preotul.

Icoana cu chip sfant  si puteri miraculoase a fost pictata la inceputul anilor 1800. Un preot pustnic a adus-o in urma cu 60 de ani din Muntele Sfant, iar de atunci a luminat vietile tuturor crediciosilor.

„Am fost foarte bolnava. M-am nascut bolnava de stomac. Maica Domnului mi-a ajutat in toata perioada asta si toti sfintii”, spune o credincioasa.

Icoana a fost adusa, de curand, la biserica Sfantul Ioan Iacob Romanul din Sibiu, unde enoriasii au venit sa caute alinare.


 

„Am auzit ca  fost adua o icoana facatoare de minuni si am venit cu dragoste sa ma inchin la Icoana Maicii Domnului sa-I multumesc pentru bucuriile daruite si sa o rog sa ne daruiasca pace, liniste si multa sanatate”.

Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, cea Incoronata de Sfanta Treime va ramane la biserica din Sibiu pana miercuri.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si