Igrasie si mucegai la Spitalul de Copii din Cluj Napoca! Imagini filmate cu camera ascunsa

In lupta cu boala, copiii internati la Pneumologie, in Cluj, au inamici de temut care n-au ce cauta in spitale: igrasia, mucegaiul si umezeala sunt la ele acasa in Spitalul de Copii. Desi imaginile surprinse la subsol sunt graitoare, conducerea ne-a dat asigurari ca saloanele unde sunt tratati sute de micuti arata altfel! Urmeaza imagini surprinse cu camera ascunsa.

Author: V.P. luni 19 februarie 2018 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chiar daca pare greu de crezut, in cladirea veche, cu acoperisul deteriorat si zidurile imbibate de apa sunt internati copii- micutii cu probleme pulmonare ajung in spitalul ce pare abandonat pentru tratament, dar in loc sa se vindece, se expun- cel putin aparent- unui pericol mai mare!

Subsolul spitalului e inundat, peretii sunt plini de igrasie si mucegai iar umiditatea creeaza un miros insuportabil. Dincolo de faptul ca arata rau, locul e propice pentru dezvoltarea bacteriilor.

- Apa se scurge in subsol si comunica cum v-am aratat cu aceasta zona de iradiatii.

Imaginile din subsolul spitalului au fost filmate de Emanuel Ungureanu. Denuntatorul medicului Lucan le-a postat, apoi, pe contul sau de socializare. In replica, directorul Spitalului de Copii Cluj sustine ca apa si igrasia nu reflecta realitatea din saloane.  

Cornel Aldea- director Spitalul de Copii Cluj: Pacientii nu sunt afectati pentru ca au fost facute reparatii curente, am avut sponsorizari din partea unor firme din Cluj si inauntru arata chiar bine.

-Nu se simte deloc, nu am ce sa mint. E curatenie, e parchet, e curat. Unde am fost noi, in rest nu stiu, Nu pot sa zic ce e in alta parte

- De afara nu prea bine, dar in interior are mobila noua, paturi bune, baie dotata cu tot ce trebuie. In interor e bine.

Alte lucrari de reabilitate nu se vor face in viitorul  apropiat. Cladirea in care functioneaza spitalul este in curs de revendicare.

Cornel Aldea- director Spitalul de Copii Cluj: Intr-adevar trebuie facute niste reparatii, trebuie schimbat acoperisul, refacute jgheaburile, toate astea suna a reparatie capitala, ori din punct de vedere legal nu poti sa efectuezi o reparatie capitala. Se vor face niste reparatii curente acolo.

Pana la o schimbare radicala, administratia spitalului a schimbat regula accesului in cladire!

- Au inchis usa. Acum o ora era deschisa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si