Ii cunosti vocea, dar ai stiut cine e persoana? Mariana Zaharescu, minunata voce a emisiunii Teleenciclopedia

Mariana Zaharescu ramane in continuare una dintre cele mai cunoscute si apreciate voci din Romania. Din 1965, posesoarea celei mai frumoase voci a incantat copilaria multor persoane prin cea mai iubita emisiune, Teleenciclopedia, care ruleaza fara oprire, saptamanal.

marți 24 ianuarie 2017 , 12:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mariana Zaharescu a lucrat mai intai la Radio: „Am participat la concurs si l-am castigat. Cred ca am fost aleasa datorita tinereţii mele si a vocii pe care o am. Nu o luaţi ca pe o lipsa de modestie, insa am fost numita «Vocea de aur»”, a marturisit doamna Mariana Zaharescu, potrivit jurnalul.ro.

A aparut la TV in anul 1956, la inceputurile televiziunii. Una dintre „misiunile” principale a fost participarea la primul Revelion transmis de TVR. Pe langa prezentarea programului pe care telespectatorii aveau sa-l urmareasca, Mariana Zaharescu a fost cooptata si la „Jurnal”. „

Si-a reinceput activitatea in TVR, la Teleenciclopedia in 1965, despre care spune ca ramane una dintre cele mai iubire emisiuni: „Teleenciclopedia a fost si este o emisiune foarte iubita de oameni. Este adevarat ca nu mai are aceeasi afluenta de telespectatori, dar este inca urmarita”, a mai declarat Mariana Zaharescu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si