Ilan Laufer are o vilă de 800 de metri pătraţi la Corbeanca! Ministrul respins de Klaus Iohannis a avut şi 8 apartamente, dar a vândut 5 din ele!

Din declaraţia de avere reiese că Ilan Laufer are o vilă de 800 de metri pătraţi la Corbeanca, dar şi alte bunuri imobiliare.

Matei Vaihan, joi 22 noiembrie 2018 , 21:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Informaţia că Ilan Laufer are o vilă de 800 de metri pătraţi la Corbeanca apare în declaraţia de avere pe care acesta a depus-o în februarie 2018, când a fost eliberat din funcţia de Ministru al Mediului de Afaceri din Guvernul Tudose. Laufer a notat că deţine casa de locuit din 2013, aceasta fiind primită prin contract de donaţie. Oe lângă vila din Corbeanca, el a mai trecut că este proprietarul a trei apartamente în Bucureşti, dar şi a două terenuri din Corbeanca, unul aferent vilei, iar celălat cumpărat.

Ilan Laufer are o vilă de 800 de metri pătraţi la Corbeanca. A obţinut 600.000 de euro pe apartamentele scoase la vânzare

Laufer a mai avut 5 apartamente, pe lângă cele 3 menţionate mai sus, pe care le-a vândut în 2016 şi 2017, el obţinând pe acestea aproximativ 600.000 de euro. La momentul depunerii declaraţiei de avere, Laufer avea în conturi 684.000 de lei şi 169.000 de euro, adică un total de aproximativ 320.000 de euro. El a împrumutat două persoane fizice, cu 61.000 de euro, respectiv cu 12.000 de euro. În schimb, datora 228.000 de euro unei bănci.

Ilan Laufer are o vilă de 800 de metri pătraţi la Corbeanca. A spus despre Iohannis că este antisemit

Actele arată că Ilan Laufer are o vilă de 800 de metri pătraţi la Corbeanca.

Acesta va revenit în prim-plan recent, după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea sa în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale. Ilan Laufer a avut un discurs dur la adresa preşedintelui Iohannis, în timpul unei conferinţe de presă ţinută la finalul Biroului Permanent al PSD, declarând că acesta ar fi antisemit.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste... Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si