Prezență apreciată pe scena publică, specialist în comunicare, Ileana Badiu și-a început cariera în Marketing și Comunicare în urmă cu trei decenii și a ocupat poziția de Brand Manager în importante multinaționale.

A lucrat și în televiziune, iar în 2016, simțind trendurile, a dezvoltat un proiect de succes în online. Prin intermediul blogului său aborda subiecte tabu și realiza campanii îndrăznețe, dedicate femeilor.

Ileana Badiu este căsătorită și are un fiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate invitatei din această duminică, în emisiunea moderată de Denise Rifai, telespectatorii vor putea afla detalii despre viața personală și profesională a acesteia.

Citește și: Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta: “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Ileana Badiu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce scoate leoaica din Ileana Badiu?”, “Cât v-a ajutat frumusețea?”, “Cât de tare v-a enervat Mihaela Rădulescu?”, “Cum face față o femeie unui diagnostic de infertilitate?”, “Ați amenințat vreodată cu divorțul?”, “V-a speriat blestemul Arhiepiscopului Teodosie?”, “Ce va sperie la vârsta de 50 de ani?”, “Cine a îmblânzit scorpia

?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ileanei Badiu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si