In Memoriam conf. univ. dr. Ileana Jitaru, prodecan al Facultății de Litere, așa este intitulat mesajul scris de profesori, colegii de muncă ai Ilenei Jitaru. Foștii colegi au descris-o pe Ileana, ca fiind un om blând și devotat meseriei sale, iar amintirea sa va fi păstrată în sufletele tuturor.

In Memoriam conf. univ. dr. Ileana Jitaru, prodecan al Facultății de Litere

"Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegei noastre Ileana Jitaru, conferențiar universitar doctor, prodecan al Facultății de Litere.

Născută la data de 9 mai 1970, conf. univ. dr. Ileana Jitaru a urmat Facultatea de Litere şi Ştiințe a Universității Dunărea de Jos Galaţi (1990-1995) și a devenit doctor în Filologie în anul 2008. A parcurs, rând pe rând, etapele carierei didactice universitare: preparator universitar (1997-2000), asistent universitar (2000-2003), lector universitar (2003-2015), conferențiar universitar (din 2015), împărtășind studenților, cu generozitate, din cunoașterea sa despre antropologie culturală, cultură media, studii de film, istorie, cultură și civilizație britanică, literatură americană contemporană.

Citește și: Incredibil cum își alege această femeie bărbații cu care să iasă la întâlniri! Iată care este regula de aur a tinerei

În perioada 2019-2020 a fost director al Departamentului de Limbi și literaturi moderne și științele comunicării din cadrul Facultății de Litere și, începând cu anul 2020, a fost prodecan al aceleiași facultăți. În decursul carierei sale universitare, activitatea didactică a fost întemeiată pe munca de cercetare științifică, vizibilă prin cărți, articole, participări la conferințe și proiecte.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Conf. univ. dr. Ileana Jitaru a fost un om cu ales profil intelectual şi moral, un om bun, responsabil și devotat, care va rămâne în memoria comunității noastre prin noblețea, sensibilitatea și respectul dăruite colegilor și studenților.

Dumnezeu să o odihnească în pace!", a fost mesajul transmis de comunitatea academică a Universităţii Ovidius din Constanţa.

Ileana Jitariu era foarte apreciată în comunitatea academică

"Ileana Jitaru, prietena noastră, colega noastră, a plecat astăzi din viață. Ileana a fost un om bun și deștept, blând, empatic și discret. Ileana a fost un profesor cu drag de carte, responsabil, devotat și pasionat.

Citește și: Cristina a fost găsită fără suflare împreună cu câinii ei. Românca de 50 de ani a murit înghețată, pe o stradă din Italia

Citeste si: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”- kfetele.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Prețuim și onorăm clipele frumoase pe care ni le-a dăruit, în pofida tristeții pentru pierderea noastră. Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe familiei, condoleanțe tuturor celor care au iubit-o!", a mai transmis și colectivul Facultății de Litere, potrivit jurnaliștilor de la  Constanța.info.

Citește și: Șoferiță atacată de zeci de persoane, după ce a lovit cu mașina un copil. Femeia a fost nevoită să se baricadeze în automobil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si