Ilie Balaci, umilit de către cei de la Craiova! "Mi-au aruncat familia şi copiii în stradă"

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci s-a stins din viaţă, astăzi, la vârsta de 62 de ani

G. S., duminică 21 octombrie 2018 , 13:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ilie Balaci a trecut printr-o umilinţă grea în urmă cu aproape 30 de ani, fiind înjosit chiar de clubul din Bănie. El a relatat întreaga suferinţă la care a fost supus de conducerea Ştiinţei din acea vreme. 'Minunea Blondă' susţinea că a fost aruncat în stradă împreună cu întreaga familie în momentul în care a acceptat să joace pentru Dinamo.

„În ’84, când ne pregăteam să plecăm în Grecia, pentru meciul din UEFA cu Olympiakos, mi-au zis pe aeroport că nu am viză. Am plecat plângând acasă … Nu ştiu dacă într-adevăr n-am avut viză sau doar au vrut să scape de mine! Bănuiesc cine a vrut să mă dea afară. Am ajuns acasă şi imediat m-a sunat preşedintele de la Scorniceşti. Mi-a propus să fiu jucător-antrenor şi-am acceptat. Vineri jucam deja pentru ei!

După ce-am jucat la Scorniceşti un sezon, am primit oferta să merg la Dinamo. Era o trădare cum e şi acum să pleci de la Craiova la Dinamo. În acel moment cei de la Craiova mi-au aruncat familia şi copiii în stradă! Asta a făcut Craiova pentru Ilie Balaci!

Şi încă un exemplu. Când am cerut foaia matricolă să-mi termin studiile, cei de la Craiova mi-au trimis-o la Bucureşti cu menţiunea ‘exmatriculat’! Dacă mă întreabă cineva ce am de la Craiova, le răspund că am doar cicatrice, atât!„, a declarat Balaci la Antena 3.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si