Ilie Dumitrescu a investit o avere în educația fiului său! Toto, care fost prins conducând sub influența drogurilor, a studiat actoria la Londra! EXCLUSIV

La 22 de ani, fiul lui Ilie Dumitrescu e considerat un actor promițător. Din păcate, lui Toto i s-a întocmit dosar penal.

Matei Vaihan, luni 07 septembrie 2020 , 18:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Toto Dumitrescu a fost oprit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de o patrulă a Poliției Capitalei, în timp ce se afla la volan. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost testat cu ajutorul aparatului „Drug test”, iar rezultatul, conform surselor judiciare, a ieșit pozitiv la două substanțe, cocaină și cannabis. Apoi, Toto a fost dus la INML (Institutul Național de Medicină Legală), după care i s-a întocmit dosar penal.

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu e invitat permanent în studiourile televiziunilor de sport

“Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Poliției.

Citeste si: Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are COVID-19 și este internat la ”Matei Balș”

Citeste si: Ilie Dumitrescu îl desfiinţează pe Gigi Becali după dezastrul de la Mediaș: ”Amatorism total!”

Citeste si: Fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu, asemanat cu Jude Law: In filmul "Un pas in urma serafimilor” fac de departe cel mai important rol al meu

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu și al fotomodelului Letiția Badea, și-a dorit enorm să devină actor. De aceea, tatăl său l-a trimis să studieze la Goldsmiths University of London, acolo unde, în 2019, a absolvit secția de Theatre and Performance, după cum se arată în fișa de pe imdb.com a actorului Toto Dumitrescu.

Todo Dumitrescu
Fiul lui Ilie Dumitrescu preferă pictoriale în alb-negru

Toto Dumitrescu a cochetat cu o carieră de fotomodel

Toto a studiat trei ani la Londra. Pentru un an de studiu, Ilie Dumitrescu a plătit aproximativ 15.000 de lire sterline, după cum reiese de pe site-ul instituției. Astfel, doar taxele școlare au costat 45.000 de lire sterline. Dacă socotim și cheltuielile cu cazarea, masa și transportul reiese că s-au investit aproximativ 100.000 de lire sterline în studiile londoneze ale lui Toto.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, care a cochetat și cu o carieră de  fotomodel, a apărut deja în mai multe filme: „Love by desing (2014), „Palatul pionierilor” (2015), „Un pas în urma serafimilor” (2017) si „Hackerville” (2018). „Am jucat roluri și am manipulat prin actorie încă de mic copil. Mă pot exprima cu adevărat, fără filtru, atunci când sunt în pielea altui personaj, iar felul acesta, nu sunt supus răspunderii sau justificării deoarece nu sunt eu. Pe de altă parte, sunt eu pe deplin doar atunci când joc, pentru că simt și răscolesc în mine adevăratele trăiri cu care nu mă pot confrunta nevătămat în viața de zi cu zi’, a declarat Toto Dumitrescu, într-un interviu pentru alistmagazine.ro.

Toto Dumitrescu
Toto Dumitrescu, într-o ipostază din filmul Un pas în urma serafimilor

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si