Ilie Dumitrescu şi-a deschis salon de nunţi în Centrul Vechi. Fostul mare fotbalist deţine de mai mulţi ani un restaurant în centrul istoric al Capitalei, pe locul în care a avut şi o galerie de artă. În primăvara lui 2019, Ilie a luat decizia să mai adauge patru spaţii la etaj, pentru şedinţe şi conferinţe. 

Citeste si: Un jucător al echipei naţionale de fotbal s-a botezat penticostal! Vezi ce i s-a întâmplat lui Steliano Filip la câteva zile după ceremonie! VIDEO

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citeste si: Război total între Anamaria Prodan și Cornel Dinu! ”Să-l trezească pe saltimbancul în ciorapi de mătase cineva”! Reacția impresarei are legătură cu atacul dur al ”Procurorului” la selecționerul Contra EXCLUSIV

Citeste si: Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu face senzatie pe plajele din Mexic! Teodora, care este cu 25 de ani mai mica decat fostul mare fotbalist, arata demential in costum de baie!

“Dintotdeauna mi-a plăcut să evoluez, mi-a plăcut să muncesc și să nu mă complac într-o zonă de confort. Iar aceste lucruri le-am aplicat și în viața profesională, în proiectele pe care le-am avut de-a lungul anilor”, a explicat Ilie Dumitrescu.( vezi ce fostă iubită a lui Dumitrescu s-a făcut stewardesă)

Ilie Dumitrescu şi-a deschis salon de nunţi: "Am reușit să pun pe picioare acest proiect"

Hanul cu Tei a evoluat și el, iar după 4 luni de muncă mă pot declara mândru pentru că am reușit să pun pe picioare acest proiect. Două săli de ședințe, o sală de conferințe și London House (un spațiu pentru coffee-break), acestea sunt noutățile de la Hanul cu Tei și locurile în care sper că viitorii clienți se vor regăsi ca stil și cerințe”, a mai spus Ilie.

Între timp, el a făcut o schimbare de plan, în sensul că unul dintre saloane a fost transformat pentru a organiza nunţi. “Cea mai nouă locație de evenimente din București poate găzdui până la 200 de persoane și este destinată celor ce doresc să organizeze nunți, botezuri, petreceri aniversare, petreceri de sfârșit de an, baluri de absolvire sau evenimente corporate”, se scrie despre salonul de nunţi. În ofertă sunt patru meniuri, de 85 euro de persoană, 75 euro, 65 euro şi 55 euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si