Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere, pentru ca fiul ei o injura: "O dracuia, vorbea urat cu ea”

In anii `80, Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante, pentru ca aceasta avea o relatie complicata cu fiul ei, Nicusor.

Matei Vaihan, sâmbătă 28 iulie 2018 , 10:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acum peste 30 de ani, Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere. La acel moment, Micolov, care a decedat saptamana trecuta, la 69 de ani,  era unul din cei mai in voga artisti din tara si fusese de mai multe ori chemat de familia Ceausescu, pentru a canta la petreceri.

Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere: "Fiind în probleme cu Nicu, era nostalgica”

Chiar daca era vorba despre familia presedintelui Romaniei, Micolov a refuzat invitatiile. ”Am refuzat-o. Prima dată când a fost ziua lui Ceauşescu, unde este acum Casa Poporului. A doua oară eram într-un turneu la Bacău şi a treia oară ea m-a chemat. Fiind în probleme cu Nicu, era nostalgică”,  a dezvaluit Ilie Micolov, acum cativa ani, intr-o emsiune tv.

Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere: "Toate se aduna in suflet"

Cand era in voga, Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante. „Poţi să fii împăratul împăraţilor, nu ţii averile în mână. Toate se adună în suflet. Şi ea avea, ca orice om, o rană în suflet. Ăsta nu o asculta. O drăcuia, vorbea urât cu ea, ca mamă. Şi îi plăcea ei cântecul ”Din nou acasă”. O înduioşase. M-a chemat şi eu nu m-am dus”, a spus Ilie Micolov.

S-a spus ca Micolov a fugit in Germania pentru ca Elena Ceausescu a hotarat excluderea lui, dar cantaretul nu a confirmat aceasta varianta.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si