Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun! In doi ani, profitul sau a fost de doar 600 de euro!

Rezultatele financiare arata ca Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun. In schimb, el are o afacere de anvergura in Olanda.

Matei Vaihan, sâmbătă 22 septembrie 2018 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cifrele de la Ministerul de Finante demonstreaza ca Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun. Fostul mare tenismen, aflat in divort de Brigitte Sfat, este asociat intr-o firma, alaturi de nasii sai. „Soţii Călina sunt naşii tenismanului Ilie Năstase, cu care s-au asociat în firma Reims Beverage, importator de băuturi, dulciuri şi tutun. Societatea Reims Beverage îi are în acţionariat pe soţii Călina şi pe foştii soţi Amalia şi Ilie Năstase, fiecare cu câte 25% din capital. Firma importă şi şampania de lux Louis Roederer Cristal, distribuită în peste 70 de ţări”, a scris Capital.

Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun. Profiturile nu depasesc cateva mii de lei pe an

„Reims Beverage SRL” are rezultate modeste. In ultimiii doi ani, profiturile nete au fost derizorii, de 8.482 lei in 2017 si 2.406 lei in 2016. Cum Nastase detine 25%, inseamna ca lui i-ar reveni un sfert din profitul de 10.888 lei, adica 2.722 lei (aproximativ 600 de euro) in doi ani. Firma a mers bine doar in primii ani de activitate, cand profitul a fost de 66.659 lei (in 2009) si 58.458 lei (in 2010). De atunci, profiturile au fost de doar cateva mii de lei pe an. 

Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun. In Olanda a investit peste 3 milioane de euro

In ultimul timp, Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun. Nastase mai are o afacere, dar in Olanda.  Conform declaratiei de interese a lui Nastase depuse in perioada in care era senator, acesta detine toate actiunile companiei Salentijn BV. Nastase a completat ca valoarea totala a actiunilor este de 3,5 milioane de euro. Compania lui Nastase activeaza in domeniul comercializarii jetoanelor de plastic, care sunt folosite ca monede in restaurante, diverse targuri si evenimente, De asemenea, firma mai este specializata in panouri publicitare, bannere si bratari de plastic.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si