Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani) s-a împrumutat de la a treia soție cu o sumă uriașă, pe care trebuie să o returneze până anul viitor. Până la actuala căsnicie, cea cu Ioana Simion, fosta mare glorie a tenisului mondial Ilie Năstase a mai fost căsătorit în patru rânduri: cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodorescu (2004 -2010) și Brigitte Sfăt (2013- 2018). 

Citeste si: Fiul lui Brigitte Pastramă i-a dat emoții uriașe cu examenul de Bacalaureat! Robert Sfăt a fost la un pas să pice BAC-ul acum un an!

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă atunci când a încercat să devină europarlamentar, Ilie Năstase are mai multe proprietăţi imobiliare, ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro, dar şi câteva sute de mii de euro în conturi bancare. Năstase și-a împrumutat Academia de Tenis cu 550.000 de lei, dar are de returnat, până în 2021, uriașa sumă de 2,2 milioane de euro fostei soții Amalia Năstase. 

Ilie Năstase și Amalia au împreună două fete, Alessia și Emma 

Nu se știe încă modalitatea în care poate stinge datoria Năstase la termenul convenit, dar cel mai probabil fostul numărul 1 din clasamentul ATP va beneficia de clemență din partea creditorului Amalia, cu care are două fete, Alessia și Emma.

Ilie Năstase
Ilie Năstase, cel mai mare tenismen român din istorie

Recent, noul look al Amaliei Năstase, care a slăbit spectaculos, a fost comentat de Dana Budeanu, în emisiunea ei de pe Youtube.  ”Pe Amalia Năstase o știu de 20 de ani. A fost foarte slabă, dar ea a fost o femeie cu un posterior foarte bombat. Așa are ea conformația, așa s-a născut, cu două bețe de picioare și cu un fund proeminent. Ea a trecut printr-o transformare majoră: s-a îngrășat foarte mult și a slăbit apoi foarte mult.

Nu va mai fi niciodată schiloadă cu fundul mare, dar va fi slabă, sper eu să rămână așa, să facă acest sacrificiu.  Pentru ea e un sacrificiu, pentru că este o gurmandă. Eu, de când o știu pe Amalia, ea întotdeauna a avut o poveste despre ce mănâncă ea și când era slabă, ea nu mânca zahăr deloc. A avut întotdeauna cultul ăla pentru ce mănâncă, și când era slabă”, a comentat Dana Budeanu despre Amalia în cadrul emisiunii ”Verdict”. 

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si