Ilinca Vandici, dezvăluiri despre copilăria sa: "Acum îmi dau seama că mi-a lipsit afecțiunea lor"

Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai Stil!, a vorbit în cadrul emisiunii "În oglindă" despre cele mai mari traume din copilăria sa aparent perfectă.

Author: Andreea Stoica marți 10 august 2021 , 10:48

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ilinca Vandici nu s-a ferit să vorbească sincer despre problemele sale.

Frumoasa prezentatoare are o carieră de vis și o familie exact așa cum și-a dorit-o, însă spune că părinții nu i-au oferit toată afecțiunea de care avea nevoie în copilărie, fapt care i-a lăsat urme adânci, scrie radioimpuls.ro.

Ilinca Vandici: "Acum îmi dau seama că mi-a lipsit afecțiunea lor, timpul lor, încurajările"

„Am avut această familie perfectă în care prezența unei mame îndatorate care să aibă lgrijă și de casă și de familie, o soră cu care am făcut și bune și mai puțin, toate construiesc un tablou perfect. Am avut o copilărie foarte fericită, doar că stând și analizând tot ceea ce mi s-a întâmplat și conștientizând care sunt problemele cu care mă confrunt azi, mi-am dat seama că părinții nu au fost alături de mine. Au fost, dar nu au fost: munceau, veneau acasă, trebuia să aibă grijă de gospodărie, de noi, ca nouă să nu ne lipsească nimic. Dar acum îmi dau seama că mi-a lipsit afecțiunea lor, timpul lor, încurajările, momentele în care trebuia să fiu strânsă în brațe, să mi se spună că sunt iubită, în momentul în care ceva era greșit, de ce este greșit, ce se poate îmbunătăți.

Nu am avut parte de timpul lor, de ei, pentru că asta era societatea”, i-a mărturisit Ilinca Vandici lui Mihai Ghiță în emisiunea „În oglindă”.

Citeste si: Ilinca Vandici, vacanta in Santorini

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am descoperit asta"

Ilinca Vandici spune că a reușit să-și dea seama ce i-a lipsit cu ajutorul psihoterapiei. Chiar dacă trecutul său a lăsat răni adânci, aceasta spune că se bucură că a scos la iveală aceste lucruri care au afectat-o pentru a ști cum trebuie să se comporte cu fiul ei Zian.

Citeste si: VIDEO- Ilinca Vandici și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere cu stil

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am descoperit asta și că pot să-i dau lui Zian mai bine. Viața mea e un zbuciun, o pradă. În următorii ani de zile sunt mama copilului meu și profesionista desăvârșită care vreau să fiu. Eu, micile mele plăceri, momentele de relaxare, nu mai există, dar am făcut asta conștient pentru că nu vreau să ajungă Zian să aibă 20-30 de ani și să se confrunte cu descoperirile cu care m-am confruntat eu care dor. Tocmai de aceea eu în prima parte a zilei cât el este la grădiniță, toate problemele, toate situațiile. În fiecare zi, șîn momentul în care l-am luat de la grădiniță, eu stau cu Zian. Mama îmi pregătea ceaiul, mi-l lăsa pe noptieră și apoi se ducea în grădină să muncească. Nu stătea lângă mine. Asta m-a marcat. Mie părinții mei niciodată nu mi-au spus: „bravo, sunt mândru de tine”. Nu am auzit un „bravo” niciodată”, a mărturisit Ilinca Vandici în emisiunea În oglindă.

Citeste si: VIDEO- Ilinca Vandici, momente emoționante. Vedeta este nașa nepoțelului ei


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si