Imaginea zilei la moțiunea de cenzură. Ce a făcut Eugen Teodorovici când s-a aflat rezultatul voturilor

Teodorovici, în momentul în care social-democraţii au aflat rezultatul votului la moțiunea de cenzură, a făcut un semn care arată că totul s-a terminat!

Author: E.T. vineri 11 octombrie 2019 , 12:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se pare că Eugen Teodorovici a fost omul aflat în ”centrul atențenției” în ziua moțiunii de cenzură. Pe lângă dialogul halucinant pe care l-a avut cu o jurnalistă, Teodorovici, în momentul în care social-democraţii au aflat rezultatul votului la moțiunea de cenzură, a făcut un semn care arată că totul s-a terminat: Guvernul a fost demis şi pleacă acasă.

Ministrul de Finanţe a fost zâmbitor şi destul de relaxat, semn că a acceptat rapid înfrângerea.

Citeste si: Premierul etiopian Abyi Ahmed, distins cu Premiul Nobel pentru Pace

Citeste si: Replica uluitoare a Vioricăi Dăncilă după moțiune: „Am muncit în credinţă şi nu mi-am aranjat nimic. Sunt convinsă că vom câştiga prezidenţialele. Sper ca apoi locul de muncă să fie la Cotroceni”

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Preşedintele Iohannis, consultări cu partidele la Cotroceni

Totul s-a întâmplat în momentul în care Teodorovici se afla în mijlocul colegilor, aproape de locul unde au fost instalate urnele cu bile şi unde toţi greii PSD, în frunte în Viorica Dăncilă, au supravegheat tot procesul de vot.

Parlamentul a adoptat joi moțiunea de cenzură cu 238 voturi „pentru” dintre cele 242 valabil exprimate (în total au fost 245 de voturi). 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si