Imagini care te pun pe gânduri! Elevii care au luat 10 la BAC au plecat din ţară! La ceremonia organizată de Primăria Sector 1 au venit doar părinţii să ridice premiile

G. S., miercuri 14 noiembrie 2018 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primăria Sectorului 1 a oferit, miercuri, premii elevilor care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, precum şi rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. Numai că edilul din Sectorul 1, Dan Tudorache, nu a avut pe cine să premieze pentru că niciunul dintre tineri nu mai este în ţară.

„Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, va premia miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, elevii care au obţinut rezultate deosebite la Examenul Naţional de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională (sesiunea iunie-iulie 2018) şi la olimpiadele internaţionale. În cadrul ceremoniei, care va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9, 22 de elevi vor primi recunoaşterea meritelor şi muncii depuse în cursul anului şcolar. Astfel, edilul Dan Tudorache îi va premia pe elevii din unităţile de învăţământ din Sectorul 1 care au obţinut nota maximă la Examenul de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională, precum şi pe cei care au fost medaliaţi la olimpiadele internaţionale“, aşa anunţa Primăria Sectorului 1 miercuri dimineaţă.  Doar că la ceremonie nu a participat niciun tânăr pentru că toţi sunt plecaţi din ţară. Aşa că părinţii au primit distincţiile în locul copiilor.

Foto: Mihaela Apetrei

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si