Imagini cu Crăciun Fericit 2022!  Mesajele de Crăciun reprezintă faptul că nu uităm pe nimeni din viața noastră în seara de Ajun.

Vă prezentăm câteva idei de mesaje pe care să le transmiteți oamenilor dragi din viața voastră!  

Mesaje de Crăciun 2022

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tutror dorinţelor şi sănătate celor dragi. La multi ani!” 

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului şi Noul An

să vă aducă, bucurie în case, mult noroc şi sănătate alături de cei dragi! La multi ani!” 

Citește și: Crăciun Fericit 2022! Mesaje, urări şi felicitări deosebite pentru sărbătorile de iarnă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţa, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit va doreşte….”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte.

Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă şi în mijlocul celor dragi!”

Urări de Crăciun 2022

 

Mos Craciun bate la usa,
scoate mana din manusa,
si va da din palma lui
darurile cerului,
langa brad si langa foc
sa va umple de noroc!!!
Craciun fericit tuturor!!!

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!” 

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție.  Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

Citește și: Crăciun Fericit și La mulți ani 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru Crăciun 2022 și Anul Nou 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si