Un tânăr a fost surprins cum îi face față unui cutremur. Băiatul se juca pe calculator în timpul impactului. Seismul a avut 6,7 grade pe Richter.

Cutremurul din insulele grecești a făcut ravagii. Seismul de 6,7 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri. Au fost afectate orașe din Grecia, cât și în Turcia.

Imagini uluitoare din timpul cutremurului de 6,7 grade pe scara Richter

În videoclipul postat de tânăr se observă cum adolescentul era liniștit pe scaun și se juca la computer. În acest timp el înregistra LIVE, iar internauții îl priveau. Dintr-odată lucrurile din cameră s-au mișcat brusc, iar fanii l-au atenționat pe băiat. Vlogger-ul nu a dispus de timp petru a se mai uita peste mesaje, dar s-a ridicat imediat de pe scaun și a fugit din fața camerei web. Pe video se auzea cum își avertiza apropiații, în timp ce striga „Cutremur!!!”.

imagini cutremur turcia
Cutremurul de 6,7 pe scara Richter -live.[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

În timpul incidentului, oamenii care luau parte la scenele Live, au început să comenteze surprinși „Allah!!” privind cum lucrurile din camera tânărului se zdruncinau și cadeau.

Citeste si: Cutremur devastator în Grecia și Turcia! A avut 7 grade magnitudine!

Citeste si: VIDEO- Incendiu puternic. Brutărie și restaurant, făcute scrum

imagini cutremur turcia
Tânărul turc în timpul cutremurului.[Sursa foto: google]

Oamenii din orașele afectate au surpins mai multe imagini și video-uri în momentele înfiorătoare ale cutremurului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si