Imagini de Crăciun 2022. Surprinde persoanele apropiate cu cele mai frumoase mesaje de Crăciun!

Urări frumoase de Crăciun 2022

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tutror dorinţelor şi sănătate celor dragi.

La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului şi Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc şi sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţa, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit va doreşte….”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă şi în mijlocul celor dragi!”

Mos Craciun bate la usa,
scoate mana din manusa,
si va da din palma lui
darurile cerului,
langa brad si langa foc
sa va umple de noroc!!!

Craciun fericit tuturor!!!

Mesaje frumoase de Crăciun 2022

Cu colinde de Craciun va dorim un an mai bun si cu dragoste crestina,sa primiati in dar lumina,zurgalai din flori de gheata sa va bucure in viata,mult noroc s-aveti in toate:La Multi Ani cu sanatate!!!!

La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut.

Craciun si pace.

La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate.

Ma uit pe cer rasare o stea. oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a mantuitorului? deie Domnul sanatate, pace si bunastare asupra dvs. si familiei dvs.Craciun fericit.

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi.

Reteta de Craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si