Imagini de groază în spitalul din Slobozia. Uşi mizerabile, igrasie, mobilier ca în Evul Mediu. Managerul institutiei a izbucnit in plans

Reporterii Stirilor Kanal D au surprins cateva imagini halucinante in Spitalul de Urgenta din Slobozia. Socantă a fost şi reacţia managerului unităţii medicale, care a izbucnit în plîns, în momentul în care a fost luat la întrebări. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoţional.

Editor: Viorela Precupas luni 29 august 2016 , 19:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

Numai mediu sptic nu se pot numi aceste grupuri sanitare. Nici cea mai murdara toaleta publica nu arata asa. In loc de curatenie si igiena, usile sunt pline de mizerii.

-Nu are clanta si este si murdara de ceva maroniu.  Vai, miroase ingrozitor!

VIOLETA SAPIRA, MANAGERUL SPITALULUI DIN SLOBIZIA: Eu cred ca ne luptam pentru binele tuturor si pentru sanatate!

-Nu pot sa stau aici! Imi vine sa vomit! Mi se face rau! Uite, urina, pe jos!  Aceasta este toaleta curata?

- Vai de mine! Doamne, cum miroase! Nu are clanta.
Nu este nici lumina! Cum tragi apa?

-Mama! Mucegai. Noroi? Nu cred!  Cred ca este mancare de soareci. Ia, uite ce este aici!

VIOLETA SAPIRA, MANAGERUL SPITALULUI DIN SLOBIZIA: Un singur pacient poate sa vina cu mai multi apartinatori. Este imposibil sa asiguri curatenia impecabila.

Problemele nu sunt de ieri de azi. Bietii oameni care ajung de nevoie in spitalul din Slobozia se tem sa nu plece mai bolnavi decat au venit.

"Sunt deficiente. Incercam sa le rezolvam in limita fondurilor disponibile. Mare parte a sumelor pe care le primim sunt din decontarea serviciilor medicale de la Casa de Asigurari de sanatate. Dar, sunt insuficiente pentru a revova integral un spital.", mai spune managerul.

Nu sunt fonduri, chiar daca au fost cerute in repetate randuri. O parte a cladirii a fost renovata, dar nu din banii de la stat, ci de la persoane care au sponsorizat din buzunarul propriu amenajarea catorva sectii si dotarea cu aparatura minima.

"Aceasta este renovata integral, prin sponsorizare. Este o sala de operatie, dotata cu aparatura, lampile au fost achizitionatre anul trecut. Am solicitat bani pentru reparatii, igienizari, pe tot ce inseamna Spitalul de Urgenta Slobozia"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si