Imagini de vis cu casele romancei casatorite cu unul dintre bogatii planetei! Jeni si John Paulson au dat pe o ferma din Aspen 135 de milioane de dolari!

Romanca Jeni Zaharia este maritata cu unul dintre cei mai bogati oameni din SUA, John Paulson, care are o avere de 8,6 miliarde de dolari.

Matei Vaihan, luni 21 noiembrie 2016 , 21:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Jeni Zaharia a emigrat in America la inceputul anilor '90, urmandu-l pe fratele sau, George, atlet de performanta, care fugise peste Ocean inainte de 1989. In SUA, Jeni a devenit asistenta personala a omului de afaceri John Paulson, cu care s-a maritat, in anul 2000, daruindu-i apoi si doua fiice.

Hala Ranch, fabulosul domeniu de la Aspen al familiei Paulson
Hala Ranch, fabulosul domeniu de la Aspen al familiei Paulson John Paulson, care in prezent este cotat de Forbes cu o avere de 8,6 miliarde de dolari, fiind pe locul 52 in clasamentul bogatilor lumii, detine mai multe fonduri de investitii.
Presa economica a dezvaluit ca, numai in 2007, firma sa a facut un profit net de 15 miliarde de dolari, dupa ce a pariat masiv pe colapsul pietei imobiliare.
Anul urmator, aceeasi manevra a adus un profit de 5 miliarde de dolari. Ca orice bogatasi autentici, John si Jenny Paulson detin un portofoliu imobiliar de lux. La New York, cei doi au o casa pe care au cumparat-o cu 14,7 milioane de dolari, un apartament de doua camere, pe care au platit 2,9 milioane de dolari in 2010, dar si o casa de 41 de milioane de dolari.
Casa din New York a familiei Paulson
Casa din New York a familiei Paulson
Familia Paulson a mai detinut o fabuloasa casa de vacanta in statiunea Aspen, din Colorado, evaluata la 30 de milioane de dolari, pe  care a vandut-o, conform presei americane, pentru a-si cumpara o ferma, in aceeasi statiune de lux, ce valoreaza 135 de milioane de dolari! Ferma are 380000 de metri patrati, iar casa in sine se intinde pe 5200 de metri patrati si are 15 dormitoare!

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si