Imagini din casa groazei. Uite cum arăta locuința criminalului Gheorghe Dincă

Procurorul șef adjunct al DIICOT a descris, la Caracal, cum arată curtea suspectului Gheorghe Dincă, spunând că fiecare lucru trebuie analizat, dar ancheta este dificilă.

Author: K.B. duminică 28 iulie 2019 , 16:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Nu pot să vă descriu. Sunt copaci, sunt animale, sunt lucruri aruncate unele peste altele, sunt camioane de haine vechi, care trebuie luate la mână și analizate, sunt gropi, nu știu de ce săpate. A fost atelier auto aici. Sunt lucruri îngrămădite, obiecte care nu ar avea ce să caute acolo.

Vă dau un exemplu: o bârnă de lemn suspendată pur și simplu. Sunt lucruri care trebuie analizate, cercetarea la fața locului trebuie făcută în condiții legale”, a spus Hosu.

Citeste si: S-a modificat legea! Ce se va întâmpla de acum când suni la 112

Citeste si: Primele declarații ale criminalului după ce a recunoscut ambele crime

Citeste si: Carmen Dan a fost implorată de mama unei fete răpite și ucise să se ocupe de cazul Luizei din Caracal: "Vreți ca și această familie să pățească la fel?"

Citeste si: Șeful sindicaliștilor din Poliție: "Există posibilitatea ca fata să fie în viață"

„Sunt unele în care se putea intra ca să repari, de exemplu, o mașină suspendată. Deci sunt destul de adânci”.

„E o groapă plină cu haine vechi, nu se pot face procente (câte haine de damă, câte de bărbat – n.r.). Sunt cercetate pe rând gropile, dar e un efort maxim, se prelucrează probe. Zona poate fi contaminată, ca atare trebuie să fim foarte atenți”, a spusprecizat Hosu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si