Imagini dramatice! Cel mai trist urs polar din lume a murit in conditii mizerabile! Arturo a fost fortat sa traiasca 23 de ani la 40 de grade Celsius

Povestea lui Arturo, ursul polar din Argentina, a impresionat o lume intreaga.

Petru Luca, joi 07 iulie 2016 , 11:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Arturo, cunoscut şi ca "Cel mai trist urs polar din lume" a murit într-o grădina zoologică din Argentina, după ce a fost forţat să trăiască mai bine de 20 de ani la 40 de grade Celsius, anunta zooland.ro. "Cel mai trist urs polar din lume", aşa cum a fost numit în 2012, după ce moartea partenerei sale i-a provocat o depresie severă, Arturo a atras atenţia organizaţiilor care luptă pentru drepturile animalelor. Arturo avea doar 30 de ani şi a petrecut mai bine de 23 de ani în captivitate, numai şapte stând în mediul lui natural, noteaza zooland.ro.
Arturo a trăit singur în cuşca sa, la temperaturi insuportabil de mari, iar imaginile cu el murdar, trist, întins pe asfaltul fierbinte, au emoţionat mii de oameni. Peste 700.000 de persoane au semnat o petiţie pentru că animalul să fie mutat în Canada, însă guvernul a refuzat, motivând că nu va supravieţui transportului.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si