Imagini dramatice cu un tata care isi resusciteaza baietelul inecat. Copilul a sarit in apa adanca de 2 metri, de unde oamenii l-au scos aproape mort

Avem scene de un dramatism cum nu ati mai vazut. Un tata disperat isi resusciteaza minute in sir baietelul de numai patru ani. Lasat nesupravegheat, copilul sarise in apa adanca de 2 metri, de unde oamenii l-au scos aproape mort.

V.P., joi 03 august 2017 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

- Hai, taticule ! Suflati-i, domnule! Hai, tata!

-Unu, doi, trei, patru, cinci. Sufla! Hai, ca e vanat, hai!
 
Se scurg clipe de cosmar pentru acest tata disperat, care ar face imposibilul doar sa-si readuca baietelul la viata. In bratele mamei si cu salvatorii in jur, copilul este resuscitat fara oprire de propriul parinte .

Imaginile tragediei au fost filmate aseara,  la un strand din Iasi, unde parintii au venit cu cei doi copii pentru a se racori. Doar o clipa de neatentie, si baietelul de 4 ani s-a aruncat in piscina, acolo unde adancimea este de aproape 2 metri.

Unii martori spun ca parintii au fost cei care l-au scapat din priviri pe copil, iar altii ii arata cu degetul pe cei doi salvmari, care ar face fata cu greu unei piscine atat de mari.

Ca printr-o minune, baietelul si-a revenit in simtiri si a fost dus imediat al spitalul de copii Sf maria din iasi. Medicii spun ca resuscitarea tatalui a fost cea care l-a salvat de la moarte, dar ca pericolul n-a trecut.

Despre incidentul grav au aflat si reprezentantii primariei, care au in subordine strandul cu pricina.

Si totusi, pentru a fi siguri ca astfel de incidente nu se vor repeta, reprezentantii primariei vor face  o ancheta pentru a vedea daca este necesara suplimentarea personalului.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si