- Hai, taticule! Suflati-i, domnule! Hai, tata!

-Unu, doi, trei, patru, cinci. Sufla! Hai, ca e vanat, hai!
 
Se scurg clipe de cosmar pentru acest tata disperat, care ar face imposibilul doar sa-si readuca baietelul la viata. In bratele mamei si cu salvatorii in jur, copilul este resuscitat fara oprire de propriul parinte.

Imaginile tragediei au fost filmate aseara,  la un strand din Iasi, unde parintii au venit cu cei doi copii pentru a se racori. Doar o clipa de neatentie, si baietelul de 4 ani s-a aruncat in piscina, acolo unde adancimea este de aproape 2 metri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Unii martori spun ca parintii au fost cei care l-au scapat din priviri pe copil, iar altii ii arata cu degetul pe cei doi salvmari, care ar face fata cu greu unei piscine atat de mari.

Ca printr-o minune, baietelul si-a revenit in simtiri si a fost dus imediat al spitalul de copii Sf maria din iasi. Medicii spun ca resuscitarea tatalui a fost cea care l-a salvat de la moarte, dar ca pericolul n-a trecut.

Despre incidentul grav au aflat si reprezentantii primariei, care au in subordine strandul cu pricina.

Si totusi, pentru a fi siguri ca astfel de incidente nu se vor repeta, reprezentantii primariei vor face  o ancheta pentru a vedea daca este necesara suplimentarea personalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si