Imagini dramatice de la înmormântarea Victoriei Marinova, jurnalista violată şi ucisă cu bestialiate la Ruse! A avut sicriul plin de flori

Imagini triste şi pline de încărcătură emoţională au fost surprinse astăzi la Ruse, acolo unde jurnalista Victoria Marinova a fost condusă pe ultimul drum.

C.I.P., vineri 12 octombrie 2018 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ziarista, în vârstă de 30 de ani, a fost bătută, violată şi ucisă cu bestialitate în urma cu câteva zile, la Ruse, aproape pe malul Dunării. Criminalul este un bărbat de 21 de ani, care a fost arestat în Germania.

El le-a declarat procurorilor că era sub influenţa alcoolului şi a drogurilor şi că nu a realizat ce face. Severin Krasimirov a spus ca el doar a lovit-o pe victimă, nu că a violat-o şi ucis-o.

 

Mulţi bulgari sunt de părere că ea a fost ucisă datorită anchetelor pe care le făcea, dar poliţia de la Sofia nu a confirmat această ipoteză.

Familia, prietenii, dar şi zeci de bulgari au condus-o astăzi pe ultimul drum pe Victoria. A fost o mare de lacrimi şi tristeţe la biserică în care a avut loc slujba de înmormântare a tinerei de numai 30 de ani. 

 

Te-ar putea interesa si