Imagini emoționante la înmormântarea Ana-Mariei, tânăra în vârstă de 19 ani din Orhei care a fost găsită fără viață într-o localitate din Telenești, informează realitatea.md.

Ce arată raportul IML în cazul Ana-Mariei?

Conform raportului IML, tocmai finalizat, fata a fost chinuită, torturată și abuzată de criminal. Pe data de 12 aprilie ea a fost dată dispărută de familia sa, după ce ea i-a anunțat că merge la meditații la un băiețel.

Apoi, Ana-Maria nu a mai fost de găsit. Zeci de voluntari și oamenii ai legii s-au adunat pentru a o căuta, iar în cele din urmă a fost găsită, la 21 de kilometri de locuința vinovatului.

”Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției, în comun cu cei ai procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor.

Înmormântare Ana-Maria Republica Moldova

Ea este Ana-Maria.

[Sursa foto: Colaj Facebook & TV8]

Citește și: Cine ar fi putea fi criminalul tinerei însărcinate, găsită îngropată într-o pădure, la o săptămână de la dispariție? Suspectul este un fost polițist, care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații pe care le avem, decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale. Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există substanțe psihotrope în sângele victimei”,

a declarat Procurorul General Ion Munteanu, conform  unimedia.ro.

Mama tinerei, care era și însărcinată în luna a șasea, este distrusă de durere.

”A mâncat şi a zis că se odihneşte. La ora 3 mi-a zis: mă duc la băieţelul acela să fac meditaţie. De atunci n-am mai vorbit”,  a declarat mama Anei, la Life Moldova, citat de  observatornews.ro.  

Înmormantare Ana-Maria Republica Moldova

El este principalul suspect.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

Citește și: Un tânăr a fost împușcat de polițiști, în Botoșani. Motivul pentru care autoritățile au fost nevoite să folosească armele

Bărbatul suspectat de uciderea Ana-Mariei ar fi fost angajat în organele de forță ale Republicii Moldova, scrie Unimedia. Acesta deținea o armă și era sănătos din punct de vedere psihic. Acum, el este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si